Ring oss +90242 324 5494 Sverige +46 31-757 0507

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex

Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Istanbul / BasaksehirModerna Lägenheter i ett Stort Komplex, Istanbul / Basaksehir - videoModerna Lägenheter i ett Stort Komplex, Istanbul / Basaksehir - videoModerna Lägenheter i ett Stort Komplex, Istanbul / Basaksehir - videoModerna Lägenheter i ett Stort Komplex, Istanbul / Basaksehir - videoModerna Lägenheter i ett Stort Komplex, Istanbul / Basaksehir - videoModerna Lägenheter i ett Stort Komplex, Istanbul / Basaksehir - videoModerna Lägenheter i ett Stort Komplex, Istanbul / Basaksehir - videoModerna Lägenheter i ett Stort Komplex, Istanbul / Basaksehir - videoModerna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-1Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-2Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-3Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-4Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-5Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-6Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-7Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-8Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-9Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-10Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-11Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-12Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-13Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-14Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Interiör bilder-15Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Byggbilder-1Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Byggbilder-2Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Byggbilder-3Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Byggbilder-4Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Planritningar-1Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Planritningar-2Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Planritningar-3Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Planritningar-4Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Planritningar-5Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Planritningar-6Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex, Planritningar-7
Pris från 120.300 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 4+1
 • Istanbul / Basaksehir
 • 131 m² till 199 m²
 • 3+1, 4+1
 • 2
 • 1
 • 03/2016
 • Klar att flytta
 • 1 km
 • 15 km
 • 15 km
Objekt-ID IST-110

KAMPANJE DETALJER

Bygg företaget erbjuder en särskild kampanj endast för Antalya Homes i 4 olika projekt.

3+1 och 4+1 moderna lägenheter ger en stor investerings fördel tack vare den stora positionen. Lägenheter ligger nära huvudvägar och kollektivtrafik. Alla lokala och sociala bekvämligheter ligger också bara 5 minuter bort härifrån.

Att köpa en lägenhet i detta komplex med 25% rabatt, måste du betala hela beloppet i kontanter.

Du kan inte få denna rabatt från andra byråer. Kampanjen gäller för begränsade lager fram till 31 Augusti 2018.

Kolla de andra projekten;

• Radhus med Privat Trädgård
• Mysiga Lägenheter med Våningen Trädgård
• Lyx Istanbul Lägenheter till Salu

Giltig till 30.9.2018 09:30:00visa alla kampanjer >>>

Topp 3 Skäl att Köpa

• Klar att flytta
• Endast 20 minuter till 3: e flygplatsen
• Enda köpcentrum av Başakşehir ligger inom gångavstånd från lägenheterna

Eleganta Lägenheter med Modern Arkitektur

Moderna lägenheter som ligger i ett eftertraktat område i Basaksehir, Istanbul. Basaksehir är en av de regionerna som har växt snabbast i Istanbul. Detta nya komplex är byggt av ett pålitligt byggföretag med god erfarenhet i Istanbul. Dessa eleganta lägenheter ligger nära huvudleder och kollektivtrafik som går flera gånger dagligen. Alla viktiga sociala bekvämligheter som skolor, marknader, sjukhus, apotek, kaféer, restauranger och metrobus ligger bara 5 minuter härifrån. Även Internationella Ataturk flygplatsen, Big Istanbul Terminalen, Ataturk Olympiastadion ligger 15 minuter härifrån.

Dessa lägenheter är byggd på 7200 m² stort område och består av 1 block och 32 lägenheter. Dessa inflyttningsklara lägenheter ligger i ett stort komplex. Lyxlägenheterna är byggda på övre våningen i AVM huset.

Det finns två typer av lediga lägenheter till salu i det första projektet

3-rumslägenheter är 134,50-138,50 m² med vardagsrum, separat kök, badrum, toalett, eget badrum och balkong. (Några av dessa 3 sovrum har ett tvättstuga.)

4-rumslägenheter är 194-196 m² med vardagsrum, separat kök, badrum, toalett, eget badrum, omklädningsrum, tvättstuga, garderob och balkong.

Exklusivt lägenhetskomplex är byggd på 15,000 m2 område och består av 2 block och 12-18 våningar med 232 lägenheter. Det finns sociala faciliteter som en väl designad trädgård, 24/7 säkerhet och en hiss.

Det finns två typer av lediga lägenheter till salu i det andra projektet

3-rumslägenheterna är 131-144 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett badrum, en toalett, en garderob och en balkong. (Några av dessa 3 sovrum har ett tvättstuga och ett omklädningsrum.)

4-rumslägenheter är 197.5-199 med vardagsrum, separat kök, badrum, eget badrum, toalett, omklädningsrum, tvättstuga, garderob och balkong.

Anläggningen är byggd med material av högsta kvalitet som ger bra motstånd vid eventuell jordbävning.

Vänligen kontakta oss för tillgänglighet och betalningsvillkor.

Allmänna detaljer av Moderna Lägenheter i ett Stort Komplex

Lägenheter / Istanbul / Basaksehir

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
Säljare
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Lägenheter120.300 €4+1 Lägenheter172.800 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fastighet med Hem Kontors Koncept i EsenyurtFastighet med Hem Kontors Koncept i Esenyurt117.400 €Std, 1+1Esenyurt / IstanbulCentrala Istanbul Lägenheter med Investerings MöjlighetCentrala Istanbul Lägenheter med Investerings Möjlighet116.400 €1+1, 2+1Bakirkoy / IstanbulLyxiga Lägenheter Istanbul till Salu i LeventLyxiga Lägenheter Istanbul till Salu i Levent121.000 €1+1, 2+1, 2+1 dpLevent / IstanbulKvalitet Lägenheter med Höga Levande Standarden i IstanbulKvalitet Lägenheter med Höga Levande Standarden i Istanbul122.100 €1+1, 2+1, 3+1Kagithane / Istanbul
Vi anställer