Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

We keep working at home!

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez

Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Antalya / KepezModerna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Antalya / Kepez - videoModerna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Antalya / Kepez - videoModerna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Antalya / Kepez - videoModerna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Antalya / Kepez - videoModerna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Antalya / Kepez - videoModerna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Antalya / Kepez - videoModerna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Antalya / Kepez - videoModerna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Antalya / Kepez - videoModerna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-1Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-2Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-3Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-4Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-5Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-6Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-7Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-8Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-9Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-10Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-11Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-12Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-13Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-14Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez, Interiör bilder-15
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Kepez
 • 85 m²
 • 2+1
 • 2
 • 1
 • 2019
 • 3
 • UTSÅLD
 • 5 km
 • 8 km
 • 12 km
Objekt-ID AYT-860

3 Bra anledningar att köpa

• Inom gångavstånd till sjukhuset
• Ligger i stadens nya utvecklingsregion
• Överkomliga priser

Familjevänliga lägenheter till överkomliga priser i Kepez, Sütçüler Område

Nya lägenheter ligger i Kepez, Sütçüler Neighborhood. Kepez är en av de mest innovativa regionerna under senare tid. Fastighetsbranschen ökar dag för dag. Det finns massor av nya bostadsprojekt från komplexet med sociala lokaler till enblocksbyggnad. Denna region är värd många bekvämligheter såsom butik, skola, café, restaurang, sjukhus och olika nöjesområden. Området är det bästa valet för både investering och permanent boende.

Familjevänliga lägenheter ligger inom gångavstånd från sjukhus, skola, restaurang, kafé och busshållplatser. Billiga lägenheter i Antalya Turkiet är 12 km till den internationella flygplatsen Antalya, 8 km till klippparet, 9 km till Kaleiçi (Oldtown), 10 km till Konyaaltı-stranden och 5 km till köpcentret MarkAntalya.

Bostadsområdet består av 2 kvarter och 19 lägenheter. Alla lägenheter är utformade som 2 sovrum. Det finns utomhus parkeringsplats, lekplats, säkerhet och pergola inne i trädgården omgiven av muromgärdade.

Det finns en typ av ledig lägenhet i komplexet

Lägenhet med 2 sovrum är 85 m² med vardagsrum, separat kök, badrum, badrum, toalett och balkong.

Antalya lägenhet har luftkonditioneringsinfrastruktur, persienner, internet, satellit-TV-system, duschkabin, ståldörr och dubbla fönster av PVC.

Allmänna detaljer av Moderna och Billiga Lägenheter med separat kök i Kepez

HissI ett komplexParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdPersiennerCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumInternetBalkongSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran*Prisuppdatering den 16.4.2020 14:41:37

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Nyligen färdigställda lägenheter i Antalya KepezNyligen färdigställda lägenheter i Antalya Kepez28.400 €2+1Kepez / AntalyaNybyggda Lägenheter Nära Lokala Faciliteter i Antalya CenterNybyggda Lägenheter Nära Lokala Faciliteter i Antalya Center30.800 €1+1, 2+1Centrum / AntalyaNyckelklara Lägenheter 250 Meter till Ringled i AntalyaNyckelklara Lägenheter 250 Meter till Ringled i Antalya33.500 €1+1Centrum / AntalyaTre Vädersträck Lägenheterna med Modern Design i Antalya KepezTre Vädersträck Lägenheterna med Modern Design i Antalya Kepez35.100 €2+1, 3+1, 5+2Kepez / Antalya