Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Mottagning lagfarten är lättare för utländska köpare

20.12.2017

Utlänningar kan köpa en fastighet i Turkiet för bostads- eller arbetsplatsanvändning, så länge de uppfyller lagliga begränsningar. Fram till den här månaden behövdes alla Lagfarten (Tapu på Turkiska) godkännande och särskilt tillstånd från det turkiska militära högkvarteret för att kontrollera fastigheten. Hur nära är egendomen till militärzonerna, militära enheter och strategiska anläggningar? Kontrollerna var stränga. Fastighetsköpare förväntade sig militärt godkännande resultat i ca 6 veckor.

Tidigare menade fastighetsförsäljning till utlänningar att hela militärgodkännandeprocessen skulle börja igen. Att köpa en fastighet i Turkiet blev lättare för utlänningar tack vare lagen den 8 oktober 2013 av landregistret och kadastre direktoratet i Turkiet. Om någon fastighet i samma byggnad har fått militärgodkännande var det inte nödvändigt att vänta på godkännande för annan försäljning.

Vår huvudsakliga tjänst är att ge dig lagfart (Tapu).

Inköpsprocessen tar bara några dagar

Inköp av bostads och kommersiella fastigheter av utländska företag och privatpersoner blev lättare i Turkiet. Turkiska generalstaben, försvarsministeriet, Miljödepartementet och urbanisering, Generaldirektoratet för fastighetsregistret och fastighetsregistret och The utrikesdepartementet har nått en gemensam överenskommelse. Enligt cirkuläret som utfärdades i December 2017 föreskrivs att alla militära förbjudna och nationella beslut om de områden som tillåts av militären innebär att utlänningar får Lagfart (TAPU) inom 2-3 dagar. Det hinder som orsakade stora problem i utländsk försäljning tas nu bort.

Din lagfart är under Antalya Homes garanti

Som en ansedd fastighetsbyrå i Turkiet lovar vi dig att ge högkvalitativa tjänster med vår högkvalitativa personal. Antalya Homes erbjuder inte fastigheterna i militära förbjuden och nationell säkerhet områden till utlänningar för att undvika problem. Alla fastigheter i vår portföljlista kan säljas till utlänningar. Vår huvudsakliga tjänst är att leverera dig Lagfart (Tapu). Har ingen tvekan om att du kommer att få Tapu smidigt.

Nyheter13.7.2019
Turkiet: 7:e landet att leva och arbeta runt om i världen
17.6.2019
Antalya Distrikt Dominerar Fastighetsmarknaden
22.4.2019
Det bästa stället att köpa fastigheter i Turkiet
19.3.2019
Turism i Antalya är Breaking Records
1.3.2019
Direktflyg från Antalya till världen med Turkish Airlines
22.2.2019
Ny lag: Utländsk Fastighetsköpare i Turkiet Behöver en Fastighets Värderings Rapport
21.2.2019
Utländsk fastighetsförsäljning i Turkiet Når Rekord Siffror
16.2.2019
En Rysk Kvinnlig Kandidat för Alanya Mayoral Race
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN
Vi anställer