Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya

Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Alanya / KargicakMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Alanya / Kargicak - videoMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Alanya / Kargicak - videoMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Alanya / Kargicak - videoMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Alanya / Kargicak - videoMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Alanya / Kargicak - videoMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Alanya / Kargicak - videoMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Alanya / Kargicak - videoMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Alanya / Kargicak - videoMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Interiör bilder-1Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Interiör bilder-2Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Interiör bilder-3Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Interiör bilder-4Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Interiör bilder-5Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Interiör bilder-6Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Interiör bilder-7Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Interiör bilder-8Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Interiör bilder-9Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Planritningar-1Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Planritningar-2Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya, Planritningar-3
Pris från 35.000 €
 • Allmänna detaljer
 • Studio
 • 1+1
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Kargicak
 • 40 m² - 92 m²
 • Std, 1+1, 2+1
 • 1
 • 1
 • 03/2020
 • 4
 • Redo att flytta
 • 1300 mt
 • 1800 mt
 • 25 km
Objekt-ID ALN-333

3 Bra anledningar att köpa

• Panoramautsikt över havet, slottet och berget
• Lyxiga sociala faciliteter som en infinity pool
• Avbetalningsmöjlighet

Fastighet med panoramautsikt över havet, slottet och berget i Kargicak, Alanya

Fastighet i Alanya, Kargıcak uppmärksammar sin unika läge. Kargicak ligger på en kulle med en magnifik utsikt över havet och bergen. Regionen som kallas bästa turistcentrum är känd för stränder, naturskönheter, synpunkter, historiska och nöjesområden. Om du köper en lägenhet i Alanya har du en stor invesment möjlighet.

Alanya fastighet till salu är några minuter avstånd till gatan, affärer, basar, banker, apotek, parker, busshållplatser, skolor och hälsokliniker. Lägenheterna ligger 1800 mt till stranden, 1300 mt till Kargıcak centrum, 25 km till den internationella flygplatsen Alanya-Gazipaşa och 16 km till Alanya centrum.

Komplexet består av 4 våningar och 91 lägenheter. Komplexet erbjuder unikt liv som en semester med sina omfattande sociala faciliteter. Det finns ett café, restaurang, bar, pergola, jacuzzi på terrassen, infinity pool, bastu, gym, parkeringsplats, vaktmästare, 24/7 säkerhetstjänster, gratis trådlöst i gemensamma utrymmen, generator och hiss.

Typer av lägenheter

Studio lägenheter är 29-35 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, en balkong eller en terrass. (Några av studiolägenheterna är fullt möblerade.)

1-rumslägenheter är 50-92 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong.

2-rumslägenheterna är 74-84 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong.

Alla lägenheter har panoramautsikt över Medelhavet, Alanya Castle och Taurus Mountain. Lägenheterna har kvalitet och lyxig inredning med ståldörr, video intercom, internetinfrastruktur och duschkabin.

Vissa studiolägenheter säljs som fullt möblerade.

Allmänna detaljer av Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya

Lägenheter / Alanya / Kargicak

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdCentral parabolantennDuschInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

Studio35.000 €1+1 Lägenheter42.500 €2+1 Lägenheter49.000 €*Prisuppdatering den 18.06.2021 17:44:51

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Investeringsfastigheter i Alanya nära strandenInvesteringsfastigheter i Alanya nära stranden33.000 €1+1, 2+1Centrum / AlanyaBillig lägenhet med investeringsmöjlighet i AlanyaBillig lägenhet med investeringsmöjlighet i Alanya39.000 €2+1Mahmutlar / AlanyaMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med poolMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool39.000 €1+1Mahmutlar / AlanyaLägenheter med havs och bergsutsikt i Alanya TurkietLägenheter med havs och bergsutsikt i Alanya Turkiet40.000 €1+1, 2+1Avsallar / Alanya