Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Mysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya

Mysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Alanya / BektasMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoMysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Planritningar-1Mysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Planritningar-2Mysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Planritningar-3Mysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Planritningar-4Mysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Planritningar-5Mysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya, Planritningar-6
Pris från 420.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Bektas
 • 275 m² - 483 m²
 • 4+1 dp, 4+2 trp
 • 4
 • 2
 • 12/2020
 • 2, 3
 • Under Byggnation
 • 5 km
 • 7 km
 • 47 km
Objekt-ID ALN-344

3 Bra anledningar att köpa

• Fantastisk slott och havsutsikt
• Högkvalitativ och lyxig design
• Privat garage och pool

Rymliga villor med 4 sovrum med privat trädgård och pool i Bektaş, Alanya

Mysiga villor ligger i Alanya, Bektaş. Alanya är en berömd semestermål med sina stränder, nöjesområden, milt väder, historiska strukturer och sociala bekvämligheter. Bektaş är ett lugnt läge vid foten av bergen. Denna region har fördelen med den hisnande utsikten över bergen med skönheten i Alanya slott. Om du köper en av villorna till salu i Alanya, har du ett unikt liv med din familj.

Spacios villor ligger 7 km till havet, 10 km till Alanya slott, 47 km till Gazipaşa-Alanya flygplats, 129 km till den internationella Antalya flygplatsen, 5 km till Alanya centrum, 139 km till Antalyas centrum, 109 km till Belek golfcenter och 69 km till Side Ancient City.

Lyxvillakomplexet består av 4 fristående villor på 2.148 m² markområde. Alla villor är utformade som 4 sovrumstyp. Varje villa har en privat trädgård, pool och garage.

Det finns 3 typer av 4 sovrum till salu i komplexet

• A block; duplexvilla har 275 m² stor yta och 654 m² stor yta.

På bottenvåningen; det finns ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett, ett sovrum, ett badrum, ett förråd och en trädgårdsterrass.
På första våningen; Det finns 3 sovrum, 3 badrum, tvättstuga, omklädningsrum, bastu och terrass med jacuzzi.

• B och C block; duplexvillor har 289 m² stor yta och 565 m² stor yta.

På bottenvåningen; det finns ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett, ett sovrum, ett badrum, ett förråd och en trädgårdsterrass.
På första våningen; Det finns 3 sovrum, 3 badrum, tvättstuga, omklädningsrum, bastu och terrass med jacuzzi.

• D block; triplex villa har 483 m² användningsområde och 465 m² markareal.

På bottenvåningen; det finns ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett, ett sovrum, ett badrum, ett förråd och en trädgårdsterrass.
På första våningen; Det finns 2 sovrum, 2 badrum, tvättstuga, omklädningsrum och balkong.
På andra våningen; där ett vardagsrum, ett öppet kök, 2 toaletter, ett sovrum, ett badrum, bastu och en terrass med jacuzzi.

Högkvalitativa villor i Alanya erbjuder fantastisk utsikt över Alanya slott och Medelhavet. Villorna har en ståldörr, köksapparater, internet, satellit-TV-system, videointercom, garderob, luftkonditionering, blidns, spot belysning och smart home system.

Allmänna detaljer av Mysiga fristående villor med slott och havsutsikt i Alanya

Villas / Alanya / Bektas

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkering (inomhus)ParkeringTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökHavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 420.000 €*Prisuppdatering den 18.02.2021 11:01:39

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Autentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i AlanyaAutentiska Hus med Fantastisk Havsutsikt i Alanya419.000 €3+1 TriplexCentrum / AlanyaNya Villor till Salu i Kargicak, AlanyaNya Villor till Salu i Kargicak, Alanya402.000 €3+1Kargicak / AlanyaFantastiska Fristående Villor med Havsutsikt i Kargicak AlanyaFantastiska Fristående Villor med Havsutsikt i Kargicak Alanya475.000 €4+1 dp, 4+1 triplexKargicak / AlanyaPanoramautsikt Över Havet och Borgen i Alanya KargicakPanoramautsikt Över Havet och Borgen i Alanya Kargicak485.000 €4+1Kargicak / Alanya