Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Natural Forest Land i ett charmigt läge i Antalya

Natural Forest Land i ett charmigt läge i Antalya, Antalya / Kumluca
Pris 88.400 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Kumluca
  • 4544 m²
  • 12 km
  • 7 km
  • 94 km
Objekt-ID ARSA-092

Topp 3 skäl att köpa

• Nära centrum av Adrasan
• Lämplig för byggande av fritidshus som bungalow
• Frisk och ren luft i skogen

4,544 m² mark till salu nära berömda antika kuststäder i Antalya

Naturligt skogsmark ligger i Adrasan, en av de nyaste favoritkuststäderna i Antalya. Adrasan uppmärksammar med sitt azurblå hav och vackra gröna natur och fantastiska landskap. Det är mycket nära riktningen Lycian Way, och ger enkel tillgång till de gamla kuststäderna i Medelhavet. Speciellt är det ett underbart läge för vem som letar efter ett lugnt och lugnt läge sammanflätad av naturen bort från stadens stress vid alla tider på året, i ett perfekt resmål i Medelhavet.

Tomt till salu i Turkiet Antalya ligger 7 km till stranden, 10 km till Olympos Ancient City, 12 km till centrum av Adrasan, 13 km till Gelidonya fyr, 25 km till Çıralı Beach, 30 km till Phaselis Ancient City, 80 km till Kekova Island och 94 km till Antalya International Airport.

Skogsmark ligger på 4,544 m² stort område och passar de som vill tillbringa tid i en naturlig miljö mycket nära stranden med fantastisk utsikt över bergen. Du kan bygga ett hus i bungalowstil som du vill besöka här med vänner på alla tider på året eller bo permanent. Landet på vägen har el- och vatteninfrastruktursystem.

Allmänna detaljer av Natural Forest Land i ett charmigt läge i Antalya

Land / Antalya / Kumluca

Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 88.400 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR

Webinar About Buying Property in Turkey

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Investeringsmöjlighet i Antalya Land nära till HuvudgatanInvesteringsmöjlighet i Antalya Land nära till Huvudgatan49.500 €Aksu / AntalyaInvesterings jordbruksmark i Konyaalti HisarcandirInvesterings jordbruksmark i Konyaalti Hisarcandir44.200 €Konyaalti / AntalyaInvesteringsland omgiven av skog i Kumluca AntalyaInvesteringsland omgiven av skog i Kumluca Antalya88.400 €Kumluca / AntalyaVägkant Mark till Salu i Dosemealti AntalyaVägkant Mark till Salu i Dosemealti Antalya117.900 €Dosemealti / Antalya