Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti

Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / KonyaaltiNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-1Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-2Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-3Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-4Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-5Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-6Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-7Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-8Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-9Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-10Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-11Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-12Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-13Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-14Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-15Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-16Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-17Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-18Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-19Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-20Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-21Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti, Interiör bilder-22
Pris från 92.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Konyaalti
 • 110 m² - 160 m²
 • 2+1, 4+1 dp
 • 3
 • 2
 • 2020
 • 4
 • Redo att flytta
 • 11 km
 • 2 km
 • 25 km
Objekt-ID AYT-1015

KAMPANJE DETALJER

Rymlig 4+1 duplexlägenhet med eget badrum och omklädningsrum har 5.000 € rabatt endast för Antalya Homes kunder. Detaljerna i den speciella kampanjen enligt nedan;

• Försäljningspriset på 4+1 dp är 135.000 € istället för 140.000 €.

Rabatten gäller endast en lägenhet och begränsad tid. Du hittar inte denna rabatt någon annanstans. Ring oss nu för att ordna en visningsturné och få mer information!

Giltig till 31.01.2021 09:30:00visa alla kampanjer >>>

Topp 3 Skäl att Köpa

• Rymliga rum
• Eget badrum
• Luftkonditionering och naturgas

Ljusa Fastigheter i ett Handikappvänligt Komplex nära Bekvämligheter i Antalya

Fastigheterna till salu ligger i Konyaalti, Antalya. Det finns många platser du kan se den magnifika utsikten över Medelhavet och bergen där och du kan njuta av alla sociala bekvämligheter med dina nära och kära. Det har också högt investeringsvärde på grund av nya lyxfastighetsprojekt och förbättrade kommunala tjänster.

Nya fastigheter i Konyaalti ligger kort gångavstånd från apotek, kaféer, restauranger, busstationer, marknader och butiker. Fastigheter i Konyaalti ligger 2 km till stranden och tunnelbanan Grossmarket, 6 km 5M Migros Shopping Mall, 11 km till centrum och 25 km till Antalyas internationella flygplats.

Det handikappvänliga bostadsområdet består av 2 kvarter med 4 våningar. Komplexet har många funktioner för boende som en utomhusparkeringsplats, pool, barnpool, sola områden, hiss, gym, bastu, väldesignad trädgård, 24/7 säkerhetstjänster och kamerasystem.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong.

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett eget badrum och en balkong.

Lägenheter med 4 sovrum i 2 plan har ett vardagsrum, ett öppet kök, 2 badrum, ett eget badrum, ett omklädningsrum, en balkong och en terrass.

Fastigheter till salu i Konyaalti har strålkastare, elektriska persienner, väggbeklädnader, luftkonditionering i varje rum, garderob, ståldörr, grillplatser i duplex, internetinfrastruktur, naturgas, köksmaskiner etc. Alla fastigheter i Konyaalti har rymliga vardagsrum som ger en öppen känsla. Det är lätt att släppa in massor av ljus och bergsluft i de moderna rummen.

Allmänna detaljer av Nya Fastigheter med Rymlig Inredning i Konyaalti

Lägenheter / Antalya / Konyaalti

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschBadkarEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökHavsutsikt
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

2+1 Lägenheter92.000 €4+1 Lägenheter140.000 €%4135.000 €*Prisuppdatering den 14.01.2021 15:33:04

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Väl belägna moderna lägenheter i Antalya KonyaaltiVäl belägna moderna lägenheter i Antalya Konyaalti90.200 €3+1 dpKonyaalti / AntalyaFina Lägenheter i Antalya Sammanflätade med NaturenFina Lägenheter i Antalya Sammanflätade med Naturen86.900 €2+1Konyaalti / AntalyaInvesteringslägenhet i ett centralt läge i LaraInvesteringslägenhet i ett centralt läge i Lara93.200 €3+1Lara / AntalyaFridfulla Antalya Lägenheter till Salu i KonyaaltiFridfulla Antalya Lägenheter till Salu i Konyaalti93.500 €1+1, 2+1Konyaalti / Antalya