Ring oss +90242 324 5494 Sverige +46 31-757 0507

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan

Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Antalya / KonyaaltiNya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Antalya / Konyaalti - videoNya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Antalya / Konyaalti - videoNya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Antalya / Konyaalti - videoNya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Antalya / Konyaalti - videoNya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Byggbilder-1Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Byggbilder-2Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Byggbilder-3Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Byggbilder-4Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Byggbilder-5Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Byggbilder-6Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Byggbilder-7Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Byggbilder-8Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-1Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-2Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-3Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-4Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-5Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-6Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-7Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-8Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-9Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-10Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-11Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan, Planritningar-12
65.000 € % 23
Pris från 50.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • Antalya / Konyaalti
 • 65 m² till 140 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1
 • 1
 • 1, 2
 • 12/2018
 • 4
 • Under Byggnation
 • 10 km
 • 3 km
 • 29 km
Objekt-ID AYT-659

 3 Bra Anledningar att Köpa

• Ligger i den lugna delen av staden
• Prisvärd betalningsplan
• Bergsutsikt

Lägenheter med Utsikt Över Bergen i Konyaalti 

Antalya lägenheter ligger i ett lugnt område i Hurma Neighborhood i Konyaaltı. Denna region sammanflätad med naturen bort från bullret från staden. Trots att du är långt från stadens centrum finns det alla sociala och lokala möjligheter du behöver här. Konyaaltı uppmärksammar nyligen sina lyxiga bostadsprojekt. Det är också en värdefull region för investeringar med närhet till det stora Boğaçay-projektet.

Lyxiga lägenheter erbjuder både speciellt och enkelt liv med sina nära till alla bekvämligheter. Restauranger, affärer, marknader, kaffeer, apotek, sjukhus, skola, bank, postkontor, busshållplatser ligger några minuter bort. Lägenheterna är 3 km till Konyaaltı stranden, 10 km till centrum, 29 km till den internationella Antalya flygplatsen, 33 km till Kemer-distriktet, 8 km till 5 M Migros köpcentrum och 4 km till Sarsu stranden endast för kvinnor.

Bostadsområdet är byggt på 1219 m² tomt. Komplexet med 3 hus består av 52 lägenheter inklusive normala och duplexalternativ. Lyxkomplexet erbjuder dig en annan och bra livsstil med privilegier. Den har en väldesignad trädgård, parkeringsplats, pool, bastu, gym, hiss, vaktmästare, 24/7 säkerhetskamerasystem och security.

Det finns 4 typer av lediga lägenheter i lyxkomplexet

1-rumslägenheterna är 65 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong. (Några av lägenheterna med 1 sovrum har en fransk balkong.)

2-rumslägenheterna är 85 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, en balkong och 2 franska balkonger.

3-rumslägenheterna är 120 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, en tvättstuga, en balkong, en terrass och 2 franska balkonger.

3 sovrum duplex är 140 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, en tvättstuga, en balkong, en terrass och 2 franska balkonger.

Nybyggda lägenheter i Antalya erbjuder komfort och lyx kombinerat med bekväma bekvämligheter. Den har en ståldörr, video intercom, garderob, naturgas, persienner, köksmaskiner och duschkabin.

 

Allmänna detaljer av Nya Lägenheter i Antalya med Prisvärd Betalningsplan

Lägenheter / Antalya / Konyaalti

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdPersiennerCentral parabolantennDuschKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Samtida stil Lara Lägenheter i Exklusiv KomplexSamtida stil Lara Lägenheter i Exklusiv Komplex49.200 €1+1, 2+1Lara / AntalyaKepez HomesKepez Homes49.000 €1+1, 2+1, 3+1Kepez / Antalya Moderna Konyaalti Lägenhet med Persienner Moderna Konyaalti Lägenhet med Persienner50.200 €2+1Konyaalti / AntalyaAntalya Hus i ett Låg BostadskomplexAntalya Hus i ett Låg Bostadskomplex50.700 €1+1Lara / Antalya
Vi anställer