Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen

Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Trabzon / YalincakNya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Trabzon / Yalincak - videoNya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Trabzon / Yalincak - videoNya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-1Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-2Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-3Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-4Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-5Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-6Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-7Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-8Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-9Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-10Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-11Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-12Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-13Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-14Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Interiör bilder-15Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Planritningar-1Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Planritningar-2Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen, Planritningar-3
Pris 44.300 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Trabzon / Yalincak
 • 108 m²
 • 2+1
 • 3
 • 2
 • 12/2019
 • 8
 • Redo att flytta
 • 9 km
 • 1,5 km
 • 5 km
Objekt-ID TRB-080

Topp 3 skäl att köpa

• Nära viktiga bekvämligheter
• Öppen havsutsikt
• Förmånliga priser

Nya Trabzon lägenheter till salu med rika sociala faciliteter

Nya lägenheter finns i Yalıncak, som är en av de mest föredragna regionerna i Trabzon. Det finns många sociala alternativ som moskéer, sjukhus, köpcentrum, skola, busstation och apotek i Yalıncak som är ett område i snabb utveckling. Den internationella flygplatsen och stranden ligger mycket nära dessa nya lägenheter. Lägenheterna i Trabzon ligger 3 km från köpcentret Cevahir, 7 km från köpcentret Forum, 5 km från Trabzons internationella flygplats, 6 km från statssjukhuset, 1,5 km från stranden och 9 km från Trabzons centrum.

Detta bostadsområde består av 6 kvarter och totalt 84 lyxlägenheter. Ett stort område är reserverat för det gröna området. Det finns många bekvämligheter som en inomhus- och utomhusparkeringsplats, lekplats, gym, generator, brandsystem, dubbel hiss i varje kvarter, vaktmästare, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum och en balkong.

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, en matsal, ett badrum, en toalett, 2 badrum, ett omklädningsrum och 2 balkonger.

Lägenheter med 4 sovrum har vardagsrum, separat kök, matsal, badrum, toalett, 2 badrum, 2 omklädningsrum och 2 balkonger.

Lyxlägenhet i Trabzon har ett centralvärmesystem, värme- och ljudisolering, luftkonditioneringsinfrastruktur och satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Nya Lägenheter i Trabzon nära till Flygplatsen

Lägenheter / Trabzon / Yalincak

HissI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 44.300 €*Prisuppdatering den 30.03.2021 10:16:57

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Helt nya Trabzon-lägenheter med utsikt över havet och stadenHelt nya Trabzon-lägenheter med utsikt över havet och staden42.100 €3+1Ortahisar / TrabzonModernt designade fastigheter med familjekoncept i TrabzonModernt designade fastigheter med familjekoncept i Trabzon42.100 €3+1Ortahisar / TrabzonHelt ny lägenheter i centralt läge i Kaşüstü TrabzonHelt ny lägenheter i centralt läge i Kaşüstü Trabzon45.100 €3+1Yomra / TrabzonInvesteringslägenheter nära sociala bekvämligheter i TrabzonInvesteringslägenheter nära sociala bekvämligheter i Trabzon49.600 €3+1Akcaabat / Trabzon