Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon

Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / OrtahisarNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoNya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-1Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-2Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-3Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-4Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-5Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-6Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-7Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-8Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-9Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-10Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-11Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-12Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Interiör bilder-13Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Planritningar-1Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Planritningar-2Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon, Planritningar-3
Pris från 69.300 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Trabzon / Ortahisar
 • 151 m² - 193 m²
 • 3+1, 4+1
 • 1, 2
 • 2
 • 12/2020
 • 11
 • Redo att flytta
 • 9 km
 • 2 km
 • 6 km
Objekt-ID TRB-118

Topp 3 skäl att köpa

• Minst 15% vinst på ett år
• Oavbruten utsikt över havet och dalen
• Smarta hemsystem med material av bästa kvalitet

Lägenheter med Smart Homes System och Havsutsikt i Ortahisar Trabzon

Deluxe Trabzon-lägenheter till salu är centralt belägna i Ortahisar och nära alla sociala bekvämligheter. Ortahisar är ett utvecklingsområde med fastighetsprojekt och turistintresse. Många utländska investerare föredrar detta område på grund av dess centrala läge, naturskönhet, havs- och naturlandskap och lätta livsstil. Om du vill göra en investering är det en bra idé att köpa en lägenhet här tack vare minst 15% vinstgaranti på ett år.

Trabzon lägenheter till salu har ett utmärkt läge och är omgivna av dagliga aktiviteter och bekvämligheter. Lägenheterna ligger 1 km till köpcentret Cevahir, 2 km till havet, 6 km till Trabzon Internationella flygplats, 9 km till centrum och 10 km till hamnen i Trabzon.

Bostadskomplexet är byggt på 6500 m² stort område och består av 3 våningar med 11 våningar och totalt 84 lägenheter. Anläggningen har vaktmästare, 24/7 säkerhets- och kamerasystem, hiss, nära parkeringsplats, laddningsplats för elbilar i parkeringsområdet, gemensam trädgård, pool, tennis, fotboll, volleyboll- och basketplaner, gym, café, vandringsleder , konstgjorda vattenfall, sittplatser i trädgården, utsikt över parker och fontäner.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum och 2 balkonger. (Vissa av lägenheter med 3 sovrum har omklädningsrum och badrum.)

Lägenheter med 4 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum och 2 balkonger.

Moderna designade Trabzon-lägenheter har inredningsegenskaper av hög kvalitet som smarta hemsystem, centralt dammsugarsystem, luftkonditionering, terrass, internet, duschkabin, turkiskt bad, bastu, satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Nya Lägenheter med Fantastisk Havs och Dalutsikt i Trabzon

Lägenheter / Trabzon / Ortahisar

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumInternetBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Lägenheter69.400 €4+1 Lägenheter97.300 €*Prisuppdatering den 10.05.2021 18:31:51

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i TrabzonPrisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon67.400 €3+1, 4+1Ortahisar / TrabzonNya Trabzon Lägenheter kort avstånd till alla bekvämligheterNya Trabzon Lägenheter kort avstånd till alla bekvämligheter67.000 €3+1Ortahisar / TrabzonFamiljevänliga lägenheter med havsutsikt i Akçaabat TrabzonFamiljevänliga lägenheter med havsutsikt i Akçaabat Trabzon82.500 €3+1, 4+1Akcaabat / TrabzonHögkvalitativa fastigheter nära flygplatsen i TrabzonHögkvalitativa fastigheter nära flygplatsen i Trabzon89.100 €3+1, 4+1Yalincak / Trabzon