Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum

Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Yalova / CentrumNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Yalova / Centrum - videoNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Yalova / Centrum - videoNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Yalova / Centrum - videoNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Yalova / Centrum - videoNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Yalova / Centrum - videoNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Yalova / Centrum - videoNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Yalova / Centrum - videoNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Yalova / Centrum - videoNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-1Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-2Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-3Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-4Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-5Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-6Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-7Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-8Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-9Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-10Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-11Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-12Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-13Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum, Interiör bilder-14
Pris 229.400 €
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Yalova / Centrum
 • 466 m²
 • 10+4 (1+1, 3x3+1)
 • 7
 • 5
 • 2013
 • 4
 • Redo att flytta
 • 1,5 km
 • 1,7 km
 • 60 km
Objekt-ID YVX-0030

Topp 3 skäl att köpa

• Redo att flytta en hel byggnad i centrum
• Gångavstånd från köpcentret och Fatih Street
• Attraktiva investeringsmöjligheter till överkomligt pris

Attraktiv lägenhetsbyggnaden till salu med höga hyresutsikter i Yalova

Hela byggnaden till salu ligger i centrum av Yalova; 2 minuters gångavstånd till det mest berömda köpcentret i staden och 5 minuter till Fatih street som är den mest livliga gatan i centrala Yalova.

Lägenhetsbyggnaden till salu i Yalova ligger 4 km till Yalova IDO färjepir, 1,5 km till Fatih Street, 1,7 km till närmaste sjukhus och kusten och 60 km till Istanbul Sabiha Gökçen flygplats.

Hela byggnaden som säljs ligger på en 300 m² markyta och en 466 m² byggyta. Den har en trädgård på upp till 150 m² och en terrass på 40 m². Färdigbyggd lägenhet har fyra våningar; Det finns en lägenhetsenhet på varje våning. Byggnaden består av totalt 4 lägenheter som inkluderar en enhet 1+1 och 3 enheter 3+1 lägenheter.

Typer av lägenheter

På trädgårdsgolvet; Det finns en 105 m² lägenhet med 3 sovrum med separat kök, 2 badrum och toalett.

På första våningen; Det finns en 128 m² 3-rumslägenhet med separat kök, badrum, eget badrum, toalett och 2 balkonger.

På den andra våningen; Det finns en 128 m² 3-rumslägenhet med separat kök, badrum, eget badrum, toalett och 2 balkonger.

På tredje våningen; Det finns en 65 m² lägenhet med 1 sovrum och ett kök med öppen planlösning, ett badrum, en toalett och en 40 m² stor terrass, 105 m² totalt.

I lägenhetsbyggnaden i den mest attraktiva regionen Yalova från turist- och resesyfte kan du se havsutsikten från balkonger och terrasser från och med andra våningen. Av denna anledning erbjuder byggnaden utmärkta hyresutsikter.

Allmänna detaljer av Nyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum

Lägenheter / Yalova / Centrum

HissTrädgårdCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrum
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 229.400 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av YalovaLyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova156.100 €3+1 dp, 4+1 dpKadikoy / YalovaRymliga lägenheter med lyxiga komplexa funktioner i YalovaRymliga lägenheter med lyxiga komplexa funktioner i Yalova143.900 €4+1Centrum / Yalova