Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon

Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / OfNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Trabzon / Of - videoNyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-1Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-2Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-3Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-4Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-5Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-6Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-7Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-8Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-9Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-10Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-11Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-12Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-13Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-14Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-15Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-16Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-17Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-18Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-19Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-20Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-21Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon, Interiör bilder-22
Pris 140.500 €Verifierat pris
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Trabzon / Of
 • 340 m²
 • 3+2 dp
 • 3
 • 3
 • 2
 • Redo att flytta
 • 45 km
 • 500 mt
 • 43 km
Objekt-ID TRB-126

Topp 3 skäl att köpa

• Fantastisk havsutsikt
• Lugnt och lugnt komplex område
• Prisvärd och fullt möblerad

Villa med havsutsikt med privat trädgård och värmeisolering i Trabzon

Villan till salu i Trabzon ligger i Of, Trabzon. Of region är känd för sina natursköna skönheter, lugn och lugn livsstil och grön natur. Regionen har enkel åtkomst tack vare motorvägen med två av de viktigaste städerna i Svartahavsregionen Trabzon och Rize. Detta gör att regionen ligger nära de sociala bekvämligheterna samtidigt som den erbjuder en lugn livsstil.

Havsutsikt villa ligger några minuters bilresa från dagliga bekvämligheter som marknader, offentlig basar, banker, sjukhus och skolor. Villan ligger 500 meter till stranden, 3 km till regionens centrum, 4 km till Of Statligt sjukhus, 42 km till Trabzon internationell flygplats, 43 km till Karadeniz Tekniskt universitet och 45 km till Forum Trabzon Köpcentrum.

Bostadskomplexet är 3000 hektar markområde. Komplexet har gemensamma inslag som en privat trädgård och parkeringsplatser.

Typ av villa

Villa med 3 sovrum har 2 vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum, ett eget badrum, ett omklädningsrum och 3 balkonger.

Havsutsikt villa har lyxiga funktioner som en ståldörr, köksutrustning, vitvaror, laminat och keramikgolv, radiatorvärmesystem, värmeisolering och kan köpas fullt möblerad om så önskas.

Allmänna detaljer av Nyckelfärdig villa till salu med havsutsikt i Trabzon

Lägenheter / Trabzon / Of

I ett komplexParkeringTrädgårdKlädkammareDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökStrand (0-500 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 140.500 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Nyckelklar lägenhet i 2 plan med fantastisk havsutsikt i Trabzon ArakliNyckelklar lägenhet i 2 plan med fantastisk havsutsikt i Trabzon Arakli89.900 €4+2 dpArakli / TrabzonFamiljevänliga lägenheter med havsutsikt i Akçaabat TrabzonFamiljevänliga lägenheter med havsutsikt i Akçaabat Trabzon73.000 €3+1, 4+1Akcaabat / Trabzon