Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer

Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / NiluferNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-1Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-2Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-3Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-4Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-5Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-6Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-7Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-8Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-9Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-10Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-11Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-12Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-13Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-14Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-15Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-16Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-17Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-18Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-19Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-20Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-21Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-22
Pris 144.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Nilufer
 • 289 m²
 • 5+1 dp
 • 3
 • 3
 • 06/2017
 • Redo att flytta
 • 10 km
 • 18 km
 • 60 km
Objekt-ID BRS-040

Topp 3 Skäl att Köpa

• I det säkra bostadskomplexet
• Nära till många skolor i centrum
• Rymlig inredning

5+1 Duplex-Lägenheter Omgiven av Skolor i Centrum av Bursa

Rymliga lägenheter ligger i Bursa, Nilüfer, omgiven av skolor och dagliga bekvämligheter. Regionen är känd för sin närhet till de sociala och lokala bekvämligheterna. Nilüfer är en av favoritplatserna i Bursa för investerare och köpare. Om du vill köpa en lägenhet i Bursa kan denna region vara ett idealiskt alternativ för dig.

Lägenheter i Bursa ligger 60 km till Bursa-Yenişehir Flygplats, 18 km till havet, 10 km till centrum och närmaste köpcentrum.

Bostadskomplexet har 3 kvarter och totalt 68 lägenheter. Anläggningen har 4.800 m² stor yta och 1.500 m² sociala / idrottsområden. Anläggningen har många fantastiska faciliteter som pool, barnpool, vitaminbar, vandringsleder, inomhusparkeringsplats, lekplats, gym, pilates och yogastudioer, biljardbord, mötesrum, 24/7 säkerhetskamerasystem, säkerhet , säker port och specialarrangemangsträdgård.

Det finns bara en typ av tillgängliga lägenheter här

Duplex-lägenheter med 5 sovrum är 289 m² med ett vardagsrum, 2 separata kök, 2 omklädningsrum, en tvättstuga, 2 eget badrum, ett badrum, en toalett och 3 balkonger.

Lägenheterna är utrustade med kvalitetsmaterial som garderoben, köksapparater, kombipanna, dubbelglasade fönster, luftkonditionering och laminatparkett.

Allmänna detaljer av Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer

Lägenheter / Bursa / Nilufer

SwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kök
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 144.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Rymliga Lägenheter med Fantastisk Havsutsikt i BursaRymliga Lägenheter med Fantastisk Havsutsikt i Bursa129.100 €4+2 dpMudanya / BursaBursa Hus i Stadens Mest Imponerande KomplexBursa Hus i Stadens Mest Imponerande Komplex119.600 €2+1Osmangazi / BursaNyckelfärdiga fastigheter med havsutsikt i Bursa MudanyaNyckelfärdiga fastigheter med havsutsikt i Bursa Mudanya144.000 €4+1 dpMudanya / BursaLägenheter med Utsikt Över Staden och Havet i BursaLägenheter med Utsikt Över Staden och Havet i Bursa154.000 €5+1 dpMudanya / Bursa