Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer

Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / NiluferNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Bursa / Nilufer - videoNyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-1Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-2Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-3Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-4Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-5Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-6Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-7Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-8Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-9Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-10Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-11Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-12Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-13Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-14Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-15Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-16Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-17Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-18Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-19Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-20Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-21Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer, Interiör bilder-22
Pris 153.200 €
 • Allmänna detaljer
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Nilufer
 • 289 m²
 • 5+1 dp
 • 3
 • 3
 • 06/2017
 • Redo att flytta
 • 10 km
 • 18 km
 • 60 km
Objekt-ID BRS-040

Topp 3 Skäl att Köpa

• I det säkra bostadskomplexet
• Nära till många skolor i centrum
• Rymlig inredning

5+1 Duplex-Lägenheter Omgiven av Skolor i Centrum av Bursa

Rymliga lägenheter ligger i Bursa, Nilüfer, omgiven av skolor och dagliga bekvämligheter. Regionen är känd för sin närhet till de sociala och lokala bekvämligheterna. Nilüfer är en av favoritplatserna i Bursa för investerare och köpare. Om du vill köpa en lägenhet i Bursa kan denna region vara ett idealiskt alternativ för dig.

Lägenheter i Bursa ligger 60 km till Bursa-Yenişehir Flygplats, 18 km till havet, 10 km till centrum och närmaste köpcentrum.

Bostadskomplexet har 3 kvarter och totalt 68 lägenheter. Anläggningen har 4.800 m² stor yta och 1.500 m² sociala / idrottsområden. Anläggningen har många fantastiska faciliteter som pool, barnpool, vitaminbar, vandringsleder, inomhusparkeringsplats, lekplats, gym, pilates och yogastudioer, biljardbord, mötesrum, 24/7 säkerhetskamerasystem, säkerhet , säker port och specialarrangemangsträdgård.

Det finns bara en typ av tillgängliga lägenheter här

Duplex-lägenheter med 5 sovrum är 289 m² med ett vardagsrum, 2 separata kök, 2 omklädningsrum, en tvättstuga, 2 eget badrum, ett badrum, en toalett och 3 balkonger.

Lägenheterna är utrustade med kvalitetsmaterial som garderoben, köksapparater, kombipanna, dubbelglasade fönster, luftkonditionering och laminatparkett.

Allmänna detaljer av Nyckelfärdiga Lägenheter med Kvalitetsdesign i Nilufer

Lägenheter / Bursa / Nilufer

SwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kök
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 153.200 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Exklusiva Lägenheter på Bursas Prestigefyllda PlatsExklusiva Lägenheter på Bursas Prestigefyllda Plats140.500 €3+1Nilufer / BursaRymliga Lägenheter med Fantastisk Havsutsikt i BursaRymliga Lägenheter med Fantastisk Havsutsikt i Bursa113.600 €4+2 dpMudanya / BursaSmarta Lägenheter Omgivna av Naturen i Bursa MudanyaSmarta Lägenheter Omgivna av Naturen i Bursa Mudanya153.200 €5+1Mudanya / BursaNyckelfärdiga fastigheter med havsutsikt i Bursa MudanyaNyckelfärdiga fastigheter med havsutsikt i Bursa Mudanya153.200 €4+1 dpMudanya / Bursa