Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Odlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya

Odlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / KonyaaltiOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoOdlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - video
Pris 60.000 €
  • Allmänna detaljer
  • Fastighetsbyråavgift 2%
  • Antalya / Konyaalti
  • 746 m²
  • 28 km
  • 19 km
  • 40 km
Objekt-ID ARSA-110

Topp 3 Skäl att Köpa

• Med delvis havsutsikt och sammanflätad med naturen
• Lämplig för att bygga ett trädgårdshus
• El- och vatteninfrastrukturer finns tillgängliga

Rymlig 746 m² Jordbruksmark till Salu i Konyaalti Antalya

Det 746 m² stora odlingslandet ligger i Konyaalti, Antalya. Regionen är sammanflätad med naturen och lämplig för lönsamma investeringsändamål. Om du funderar på att köpa tomt i Turkiet Antalya för att investera, är odlingslandet det bästa valet för dig.

Lantbruket ligger 19 km till Konyaalti-stranden, 28 km till Antalyas centrum och 40 km till Antalyas internationella flygplats.

Tomt till salu i Antalya har en gratis bevattningsmöjlighet, 30 fullvuxna träd och kamelior. Lantbruket är lämpligt för 150 m² byggnadskonstruktion. För att lägga till finns det ett 40 m² trädgårdshus som behöver renoveras och redo att installera el- och vattenverktyg.

Obs! Fältet har två titelrätter som är 373,06 och 372,84 m² i ordning.

Obs: Under försäljningen debiteras köparen fastighetsprovision.

Allmänna detaljer av Odlingsland Lämpligt för Konstruktion i Konyaalti Antalya

Land / Antalya / Konyaalti

Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 60.000 €*Prisuppdatering den 9.09.2020 14:09:30

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Investeringsmöjlighet i Antalya Land nära till HuvudgatanInvesteringsmöjlighet i Antalya Land nära till Huvudgatan50.400 €Aksu / AntalyaInvesterings jordbruksmark i Konyaalti HisarcandirInvesterings jordbruksmark i Konyaalti Hisarcandir45.000 €Konyaalti / AntalyaInvesteringsland omgiven av skog i Kumluca AntalyaInvesteringsland omgiven av skog i Kumluca Antalya90.000 €Kumluca / AntalyaNatural Forest Land i ett charmigt läge i AntalyaNatural Forest Land i ett charmigt läge i Antalya90.000 €Kumluca / Antalya