Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya

Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / KonakliRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-1Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-2Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-3Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-4Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-5Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-6Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-7Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-8Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-9Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-10Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-11Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-12Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-13Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-14Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-15Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-16Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-17Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-18Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-19Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-20Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-21Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-1Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-2Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-3Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-4Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-5Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-6Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-7Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-8Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-9Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-10Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-11
Pris från 145.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Konakli
 • 104 m² - 194 m²
 • 2+1
 • 2, 3
 • 1, 2
 • 2012
 • 5
 • Klar att flytta
 • 6.5 km
 • 350 mt
 • 53 km
Objekt-ID ALN-006

3 bra anledningar att köpa

• Panoramautsikt över havet
• Seafront läge
• Lugnt och lugnt läge

Moderna lägenheter med högkvalitativa köksapparater i Alanya

Lägenheter med havsutsikt ligger i Konakli, Alanya. Alanya är en perfekt stad för levande och lönsamma investeringsändamål. Därför har regionen varit mycket föredraget av särskilt utländska köpare och investerare under de senaste åren för dessa ändamål.

Lägenheter i Alanya har en fantastisk sluttning med fantastisk utsikt över havet och bergen. Dessa lägenheter ligger bara 350 meter till stranden och affärer och restaurang, 6.5 km till Konaklı centrum, 4 km till golfprojekt, 11 km till Alanya centrum och 53 km till Gazipaşa-Alanya flygplats.

Bostadsområdet har inomhus- och utomhuspooler för vuxna och barn, jacuzzi, poolbar, spa, bastu, turkiskt bad, gym, chockduschar, omklädningsrum, trådlöst internet vid poolen och vid trädgården , utomhus parkeringsplats, grillplats, chilren's playgorunds, vaktmästare, generator och 24/7 säkerhetstjänst.

Det finns 4 typer av lediga lägenheter här

2 sovrum trädgård lägenhet är 104 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum och en terrass.

2 sovrum lägenheter är 105 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum och 2 terrasser.

3 sovrum penthouse duplex lägenhet är 183 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett badrum, ett förråd och 3 terrasser.

4 sovrums penthouse duplex lägenhet är 194 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum, ett omklädningsrum och 3 terrasser.

Alla lägenheter är utformade med de mest moderna materialen för mycket rymligt, bekvämt och lyxigt liv. Havs- och bergsutsikt har köksutrustning, ståldörr, vitvaror, luftkonditionering, dubbla fönsterfönster, golvvärmesystem i vardagsrum och badrum, trådlöst internet, satellit-TV och elvärmare.

Allmänna detaljer av Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya

Lägenheter / Alanya / Konakli

HissSwimmingpoolI ett komplexTrädgårdDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Havsutsikt
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 145.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga Lägenheter till Salu i Alanya CentrumLyxiga Lägenheter till Salu i Alanya Centrum139.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 7+1Oba / AlanyaLägenheter med fantastisk havsutsikt i Kestel AlanyaLägenheter med fantastisk havsutsikt i Kestel Alanya139.000 €1+1, 2+1, 2+1 dpKestel / AlanyaLyxfastighet sammanflätad med naturen i Alanya centrumLyxfastighet sammanflätad med naturen i Alanya centrum145.000 €2+1, 3+1Centrum / AlanyaExklusiv Fastighet med Utsikt Över Havet och Floden i AlanyaExklusiv Fastighet med Utsikt Över Havet och Floden i Alanya145.000 €2+1, 4+1 dpTosmur / Alanya