Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya

Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / KonakliRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Alanya / Konakli - videoRymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-1Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-2Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-3Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-4Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-5Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-6Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-7Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-8Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-9Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-10Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-11Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-12Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-13Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-14Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-15Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-16Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-17Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-18Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-19Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-20Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Interiör bilder-21Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-1Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-2Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-3Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-4Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-5Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-6Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-7Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-8Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-9Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-10Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya, Planritningar-11
Pris från 99.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Konakli
 • 104 m² - 194 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1
 • 2, 3
 • 1, 2
 • 2012
 • 5
 • Klar att flytta
 • 6.5 km
 • 350 mt
 • 53 km
Objekt-ID ALN-006

3 bra anledningar att köpa

• Panoramautsikt över havet
• Seafront läge
• Lugnt och lugnt läge

Moderna lägenheter med högkvalitativa köksapparater i Alanya

Lägenheter med havsutsikt ligger i Konakli, Alanya. Alanya är en perfekt stad för levande och lönsamma investeringsändamål. Därför har regionen varit mycket föredraget av särskilt utländska köpare och investerare under de senaste åren för dessa ändamål.

Lägenheter i Alanya har en fantastisk sluttning med fantastisk utsikt över havet och bergen. Dessa lägenheter ligger bara 350 meter till stranden och affärer och restaurang, 6.5 km till Konaklı centrum, 4 km till golfprojekt, 11 km till Alanya centrum och 53 km till Gazipaşa-Alanya flygplats.

Bostadsområdet har inomhus- och utomhuspooler för vuxna och barn, jacuzzi, poolbar, spa, bastu, turkiskt bad, gym, chockduschar, omklädningsrum, trådlöst internet vid poolen och vid trädgården , utomhus parkeringsplats, grillplats, chilren's playgorunds, vaktmästare, generator och 24/7 säkerhetstjänst.

Det finns 4 typer av lediga lägenheter här

2 sovrum trädgård lägenhet är 104 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum och en terrass.

2 sovrum lägenheter är 105 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum och 2 terrasser.

3 sovrum penthouse duplex lägenhet är 183 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett badrum, ett förråd och 3 terrasser.

4 sovrums penthouse duplex lägenhet är 194 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum, ett omklädningsrum och 3 terrasser.

Alla lägenheter är utformade med de mest moderna materialen för mycket rymligt, bekvämt och lyxigt liv. Havs- och bergsutsikt har köksutrustning, ståldörr, vitvaror, luftkonditionering, dubbla fönsterfönster, golvvärmesystem i vardagsrum och badrum, trådlöst internet, satellit-TV och elvärmare.

Allmänna detaljer av Rymliga lägenheter med havsutsikt i Alanya

Lägenheter / Alanya / Konakli

HissSwimmingpoolI ett komplexTrädgårdDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Havsutsikt
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

2+1 Lägenheter99.000 €3+1 Lägenheter170.000 €4+1 Lägenheter175.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR

Webinar About Buying Property in Turkey

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Moderna Strandlägenheter i Alanya TurkietModerna Strandlägenheter i Alanya Turkiet96.000 €2+1, 3+1 dp, 4+1 dpKestel / AlanyaCentralt Lägenheter 50 m till Havet i AlanyaCentralt Lägenheter 50 m till Havet i Alanya96.000 €2+1, 3+1Centrum / AlanyaSmarta Lägenheter med Lyxiga Faciliteter i AlanyaSmarta Lägenheter med Lyxiga Faciliteter i Alanya99.000 €1+1, 2+1, 3+1Centrum / AlanyaCentralt Belägna Antalya Lägenheter Nära alla BekvämligheterCentralt Belägna Antalya Lägenheter Nära alla Bekvämligheter101.700 €1+1, 2+1, 3+1 dp.Centrum / Alanya