Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Parhus Triplex hus till salu i Manavgat

Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / ManavgatParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Antalya / Manavgat - videoParhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-1Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-2Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-3Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-4Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-5Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-6Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-7Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-8Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-9Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-10Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-11Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-12Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-13Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-14Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-15Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-16Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-17Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-18Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-19Parhus Triplex hus till salu i Manavgat, Interiör bilder-20
Pris 165.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Manavgat
 • 220 m²
 • 5+1 trp
 • 4
 • 4
 • 06/2009
 • 3
 • Redo att flytta
 • 12.6 km
 • 2.6 km
 • 56.4 km
Objekt-ID AYT-2130

Topp 3 skäl att köpa

• Stor trädgård och gemensam pool
• Privilegierad plats
• Semester koncept

Triplex hus i ett komplex med pool i Manavgat Colakli

Ett parhus till salu ligger i ett privilegierat semesterhus i Antalya: Manavgat. Manavgat är ett av de mest eftertraktade turistcentren i Antalya med dess fördelaktiga läge gör att du enkelt når Antalyas centrum, fritidsfaciliteter och sociala aktiviteter.

Hus till salu i Manavgat ligger inom gångavstånd till dagliga bekvämligheter som butiker, hälsocenter, busstationer och köpcentra. Parhuset ligger 1 km till Colaklis centrum, 2,6 km till närmaste strand, 3,7 km till Side-stranden, 9 km till Side Ancient City, 12,6 km till Manavgats centrum, 56,4 km till Antalyas flygplats, 60 km till Antalya stadskärna.

Komplexet består av 50 parhus, en gemensam pool och gröna områden, fotbolls- och basketplaner, en lekplats, en säkerhetskamera och säkerhetstjänster på en tomt på 46.000 m².

Parhuset är byggt på en 424 m² tomt och täcker 220 m² interiör. Huset har en triplexlayout med 5 sovrum, ett vardagsrum, ett separat kök, 4 badrum, 4 balkonger, en terrass, ett förråd och ett multifunktionellt rum som kan användas som ett gym eller ett hobbyrum. Huset är utrustat med kamelia och grill, ståldörrar, en parkeringsplats med plats för ett fordon, 5 luftkonditioneringsapparater, persienner, duschkabin, badkar, solvärmesystem, köksutrustning och satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Parhus Triplex hus till salu i Manavgat

Villas / Antalya / Manavgat

SwimmingpoolI ett komplexParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerCentral parabolantennDuschBadkarGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 165.000 €*Prisuppdatering den 25.05.2021 09:33:30

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Deluxe villor nära bekvämligheter i Döşemealtı AntalyaDeluxe villor nära bekvämligheter i Döşemealtı Antalya164.900 €4+1 dpDosemealti / AntalyaVillor med privata pooler omgivna av natur i AntalyaVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya168.500 €5+1 trpDosemealti / AntalyaModernt designade parhus i Antalya KunduModernt designade parhus i Antalya Kundu211.900 €3+1 5+1Kundu / AntalyaSuperior VillaSuperior Villa222.700 €6+1 dpDosemealti / Antalya