Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

We keep working at home!

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen

Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Trabzon / OrtahisarPrisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-1Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-2Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-3Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-4Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-5Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-6Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-7Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-8Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-9Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-10Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Byggbilder-11Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen, Planritningar-1
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Trabzon / Ortahisar
 • 180 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 06/2020
 • 6
 • Under konstruktion
 • 8 km
 • 4 km
 • 3 km
Objekt-ID TRB-092

Stor lägenhet i Trabzon nära flygplatsen och sociala möjligheter

Helt nytt lägenhetskomplex ligger mittemot flygplatsen i Pelitli, den nya utvecklingsregionen Trabzon. De omgivande bekvämligheterna förvandlas till ett attraktionscenter inom en snar framtid. Denna region, som Trabzon kommun också betonar, kommer snart att bli den mest populära platsen. Denna region blir snabbt en viktig tillgång med nybyggda vägar, offentliga byggnader och lyxiga bostadsområden i det omgivande området. Det är 5 minuter till havet, 3 minuter till flygplatsen, 7 minuter till den nya ringvägen och 5 minuter till Forum AVM med bil. Få din plats i detta projekt som är långt ifrån stadens brus men nära samma tid överallt.

Nytt lyxigt lägenhetskomplex består av fyra kvarter och totalt 6 våningar. Alla lägenheter har tre sovrum. Det finns två lägenheter på varje våning. Många funktioner som inomhusparkering, grönområden, kamelior, lekplatser, säkerhet, naturgas, generator, videointercom, fitnes center är designade efter dina behov. Det finns också värme- och ljudisolering och satellit-TV-system i denna lägenhet till salu i Trabzon Turkiet. Detta är det första valet för familjer som vill njuta av komforten i rymliga lägenheter.

Här finns bara en typ av tillgängliga lägenheter till salu

Lägenheter med 3 sovrum är 180 m² med ett rymligt vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, eget badrum, en toalett och 2 stor balkong.

Alla lägenheter i Trabzon har naturgassystem, eget badrum och satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Prisvärd Lägenhet i Trabzon Nära till Flygplatsen

HissI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Billig Fastighet i Trabzon med Olika AlternativBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ27.500 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 6+1Ortahisar / TrabzonOavbruten Havsutsikt Lyxiga Lägenheter i Trabzon YomraOavbruten Havsutsikt Lyxiga Lägenheter i Trabzon Yomra27.700 €1+1, 3+1Yomra / TrabzonStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsiktStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt29.800 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / TrabzonBekväma lägenheter i Trabzon i lyxprojektetBekväma lägenheter i Trabzon i lyxprojektet34.300 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2Yalincak / Trabzon