Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon

Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Trabzon / OrtahisarPrisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoPrisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoPrisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoPrisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoPrisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoPrisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-1Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-2Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-3Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-4Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-5Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-6Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-7Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-8Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-9Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Interiör bilder-10Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-1Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-2Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-3Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-4Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-5Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-6Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-7Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-8Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-9Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-10Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-11Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Byggbilder-12Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Planritningar-1Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Planritningar-2Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon, Planritningar-3
Pris från 69.500 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Trabzon / Ortahisar
 • 175 m² - 210 m²
 • 3+1, 4+1
 • 3
 • 2-3
 • Under konstruktion
 • 3 km
 • 300 mt
 • 5 km
Objekt-ID TRB-148

Topp 3 skäl att köpa

• Centralt läge i en utvecklingsregion
• Prisvärda priser och avbetalningsalternativ
• Gröna områden och olika sociala bekvämligheter för ett familjevänligt liv

Lägenheter med havsutsikt med grönområden i Besirli, Ortahisar

Lägenheter till salu ligger i Besirli, Ortahisar, Trabzon. Lägenheterna ligger nära sociala bekvämligheter som marknaden, moskén, skolan och apoteket. Lägenheter till salu i Trabzon ligger 300 meter till havet, 3 km till centrum och 5 km till Trabzons internationella flygplats.

Lägenheterna ligger på ett 7 hektar stort område. Bostadskomplexet har 3 kvarter och 36 lägenheter i varje kvarter. Det finns totalt 96 lägenheter. Bostadskomplexet har 2 hissar i varje kvarter, vaktmästare, säkerhet, inomhusparkering, gym, utomhuspool, basketplan, sittplatser, utomhusparkering för gäster och en trädgård.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 3 sovrum har vardagsrum, separat kök eller öppen planlösning, badrum, badrum, toalett och balkong eller terrass. (Vissa lägenheter har omklädningsrum.) (Vissa lägenheter har flera balkonger.)

Lägenheter med 4 sovrum har vardagsrum, separat kök eller öppen planlösning, badrum, badrum, toalett, omklädningsrum och balkong eller terrass. (Vissa lägenheter har både balkong eller terrass.) (Vissa lägenheter har flera balkonger.)

Lägenheterna är utrustade med naturgas, satellit-TV-system, golvvärme, internet-system, inbyggt kök och duschkabin.

Allmänna detaljer av Prisvärda lägenheter i en utvecklingsregion i Trabzon

Lägenheter / Trabzon / Ortahisar

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (0-500 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Lägenheter69.500 €4+1 Lägenheter83.500 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Nya Trabzon Lägenheter kort avstånd till alla bekvämligheterNya Trabzon Lägenheter kort avstånd till alla bekvämligheter69.100 €3+1Ortahisar / TrabzonLägenheter med lönsam investeringsmöjlighet i TrabzonLägenheter med lönsam investeringsmöjlighet i Trabzon58.500 €3+1, 4+1Yomra / TrabzonVäl belägna Bostanci-lägenheter med havsutsiktVäl belägna Bostanci-lägenheter med havsutsikt69.500 €4+1Centrum / TrabzonEgenskaper för havsutsikt sammanflätade med naturen i TrabzonEgenskaper för havsutsikt sammanflätade med naturen i Trabzon71.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+2 dp, 5+2 dpArakli / Trabzon