Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa

Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Bursa / NiluferPrisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoPrisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoPrisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoPrisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoPrisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoPrisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoPrisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoPrisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Bursa / Nilufer - videoPrisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Byggbilder-1Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Byggbilder-2Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Byggbilder-3Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Byggbilder-4Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Byggbilder-5Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Byggbilder-6Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Byggbilder-7Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-1Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-2Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-3Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-4Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-5Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-6Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-7Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-8Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-9Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-10Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-11Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa, Planritningar-12
Pris från 63.600 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • 3+1
 • 5+1
 • 6++
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Nilufer
 • 107 m² - 292 m²
 • 2+1, 3+1, 5+1 dp, 7+1 dp
 • 2, 3
 • 1, 2, 3
 • 10/2021
 • 6
 • 10 km
 • 20 km
 • 75 km
Objekt-ID BRS-081

Topp 3 skäl att köpa

• Bursas moderna boutique-bostadsprojekt
• Lägenheter med rymliga bostadsytor jämfört med motsvarande lägenheter i regionen
• Lägenheter till överkomligt pris i en utvecklingsregion i Bursa

Isolerade lägenhetsalternativ i olika storlekar i komplex med grönområden i Nilüfer

De modernt utformade lägenheterna ligger i Nilüfer, som är en modern stadsdel i Bursa. Lägenheterna till salu i Nilüfer ligger på gångavstånd från dagliga bekvämligheter som marknader, busshållplatser, huvudvägen osv. De erbjuder dig ett fridfullt stadsliv men bort från stadens buller. Mer i detalj ligger lägenheterna 10 km till Nilufers centrum, 16 km till Korupark shoppingcenter, 20 km till havet, 23 km till Bursas centrum, 26 km till busstationen och 75 km till Bursa Yenişehir flygplats.

Bostadskomplexet har 3 block med 6 våningar som består av olika lägenhetsalternativ i olika storlekar. Komplexet har stora grönområden där många sociala områden kommer att byggas för de boende. Det finns också vatten-, värme- och ljudisolering, ett fitnesscenter, en utomhuspool, en lekplats för barn, parkeringsplatser och ett säkerhetssystem dygnet runt.

Typer av lägenheter

Lägenheterna med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett eget badrum, ett badrum och 2 balkonger.

Lägenheterna med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett badrum, en klädkammare och en balkong.

Duplexlägenheterna med 5 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, 2 badrum, ett omklädningsrum, 3 balkonger och en terrass.

Duplexlägenheterna med 7 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett eget badrum, 2 badrum, ett omklädningsrum, 3 balkonger och en terrass.

Nya lägenheter i Bursa har golvvärmesystem, köksmaskiner, sideboard, klädhängare, specialdesignad garderob för master room, badrumsskåp, högkvalitativa diskbänkar och sanitetsvågor, laminatgolv, antibakteriell vattenbaserad färg, fläckbelysning i badrum och korridorer, belagda dörrar och skåp, korridorsocklar (10 cm), infrastruktur för fiberinternet och satellit-TV.

Allmänna detaljer av Prisvärda lägenheter med modernt bostadsprojekt i Bursa

Lägenheter / Bursa / Nilufer

SwimmingpoolI ett komplexGymSäkerhet 24/7TrädgårdKlädkammareCentral parabolantennEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongSeparat kök
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

2+1 Lägenheter63.600 €3+1 Lägenheter72.200 €5+1 Lägenheter93.400 €6+1 Lägenheter113.200 €*Prisuppdatering den 7.06.2021 09:59:32

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, BursaLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa62.600 €2+1, 3+1, 4+1 dpMudanya / BursaLägenheter Omgiven av Skog i Mudanya, BursaLägenheter Omgiven av Skog i Mudanya, Bursa58.300 €3+1, 5+1 dpMudanya / BursaInvesteringsfastigheter nära Botaniska trädgårdar i BursaInvesteringsfastigheter nära Botaniska trädgårdar i Bursa67.400 €3+1, 4+1Osmangazi / BursaModerna lägenheter till salu i ett säkert komplex i BursaModerna lägenheter till salu i ett säkert komplex i Bursa67.400 €2+1Nilufer / Bursa