Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek

Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / CentrumPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Belek / Centrum - videoPrivat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-1Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-2Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-3Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-4Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-5Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-6Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-7Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-8Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-9Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-10Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-11Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-12Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-13Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-14Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-15Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-16Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-17Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-18Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-19Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-20Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Interiör bilder-21Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-1Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-2Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-3Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-4Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-5Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-6Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-7Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-8Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-9Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek, Byggbilder-10
Pris 385.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Belek / Centrum
 • 250 m²
 • 3+1 dp
 • 3
 • 2
 • 08/2020
 • 2
 • Under konstruktion
 • 1.3 km
 • 2 km
 • 35 km
Objekt-ID BLK-101

Topp 3 skäl att köpa

• Högkvalitativt material och utförande
• Nära till alla bekvämligheter
• Privat familjeliv

3+1 villa med högkvalitativt material och utförande i Belek, Antalya

Privat villa till salu har ett centralt läge i Belek. Regionen erbjuder enkel tillgång till huvudvägen och korsningen och ligger nära alla sociala bekvämligheter du behöver, till exempel marknader, bankomater, skolor, parker, apotek, kaféer, restauranger etc. Belek är en favorit semesterplats för sitt kristallklara hav, vitt stränder, termiska spa, livliga nattliv och golfbanor.

Belek villa till salu ligger 1 km till den berömda turistgatan och Land of Legends, 1.3 km till Belek centrum, 2 km till havet och 35 km till Antalyas internationella flygplats.

Byggd på 460 m² stor tomt, har lyxvilla många privata funktioner som den välinredda trädgården, poolen, parkeringsplatsen, säkerhetskamerasystemet och säkerheten.

3 sovrum duplexvilla är 250 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett, 2 badrum, ett badrum med badrum, ett omklädningsrum, en bastu och 3 balkonger.

Lyxig designvilla i Belek har högkvalitativa interiörspecifikationer som köksapparater, TV-satellitsystem, luftkonditionering i alla rum, badkar, duschkabin, internetanläggning, monterad stuga och garderob. Det finns också ett fönster mot himlen i sovrummet.

Allmänna detaljer av Privat Villa av Hög Kvalitet i Centrum av Belek

Villas / Belek / Centrum

BastuSwimmingpoolI ett komplexParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschBadkarEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 385.000 €*Prisuppdatering den 8.04.2021 10:51:58

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
2 villor tillsammans till salu i Belek Antalya2 villor tillsammans till salu i Belek Antalya344.500 €4+1 trplxCentrum / BelekInvesteringsvillor gångavstånd från centrum av BelekInvesteringsvillor gångavstånd från centrum av Belek315.000 €4+1 triplexCentrum / Belek