Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Råd om att Köpa ett Hus i Turkiet

22.09.2017

Råd om att Köpa ett Hus i Turkiet

Att investera i en bit av Turkiet genom att köpa egendom är lika lätt som ABC om du är fokuserad på några faktorer som nämligen; plats, pengar, typ av egendom och agent.

Platsen är Allt

Medan du kanske redan har bestämt dig för det område som du vill köpa egendom i, är det värt att titta på grannskapet också. Till exempel, om du planerar att bo i ditt nya hem i Turkiet, året runt kommer det att ha några nackdelar att köpa på ett semesterkomplex som stängs av på vintern.

På samma sätt, om du vill ha en köp-till-låt investering, en avlägsen plats, bort från stranden kommer att minska dina chanser att få semester hyresgäster. Titta på vad området erbjuder om anläggningar, stränder, vägar, shopping, underhållning och allt annat som passar in i din livsstil som barer, restauranger, sportklubbar etc.

Typ av Egendom och Storlek

Den största fördelen med återförsäljningshem är att du kan se vad du kommer att få och ha en bra uppfattning om reparationer som behövs, såsom fukt, sprickor, peelingfärg eller vattentryck. Nya och befintliga fastigheter lockar också många människor på grund av sin moderna arkitektur och aktuella funktioner. Off-planfastigheter säljer också i allmänhet till ett lägre pris än marknadsvärdet.

Storleken är också viktig när du balanserar fördelarna och nackdelarna med ditt framtida hem. En enda person eller äldre par kan väl titta på en en eller tvåbädds lägenhet snarare än en villa, som kommer att medföra mycket slösat utrymme.

Fördelarna med en liten lägenhet betyder att du snabbt kan låsa upp den eller hyra ut den. Kostnader och underhåll är enklare att hantera, och i allmänhet gör det möjligt för ägarna att komma ut mer, eftersom deras egenskaper inte kräver mycket underhåll. Många familjer väljer duplex lägenheter som täcker två nivåer. Deras främsta fördel är att det erbjuder mer personligt utrymme utan att ådra sig extra avgifter, vilket ses i en fristående villa.

Fråga dig själv realistiskt hur många rum brukar du använda? Svaret är vanligtvis köket, vardagsrummet och sovrummen, så allting blir lagringsutrymme. Vare sig friliggande eller semi, villor erbjuder stora möjligheter att stanna längre och låta dig lösa sig i expat-livsstilen. De flesta villor kommer med pooler, vilket är en faktor i daglig underhållsbehov och månatliga kostnader.

Känn också det syfte med ditt avsedda köp. Är din egendom en semesterort, ett långsiktigt hemma, en utflyktsort eller en inkomstgenerator?

Ha en Ekonomisk Plan och Hantera Det Bra

Att köpa ett hus i Turkiet är ett stort beslut, för med detta försök kommer ansvaret att hantera dina pengar. Vissa säljare är öppna för erbjudanden på priset, men såväl som kostnaden för fastigheten finns ytterligare avgifter som advokater, översättare och skatter.

Det finns också förändringar i valuta eftersom allt pappersarbete i samband med inköpet kommer att vara i turkiska lira. Håll dig till din budget och låt inte frestas med större bostäder som du verkligen inte har råd med.

Förutom den egendom du köper måste du veta vad driftskostnaderna är. När du frågar om någon av de egenskaper som finns på våra böcker, ger vi ytterligare information om extra kostnader, hur du konverterar din valuta till förmånliga priser och förväntade årliga driftskostnader.

Att hitta rätt fastighetsmäklare

Känn dig inte rusad för att göra snap beslut när du väljer din fastighetsmäklare. De kommer att hantera ett av de viktigaste inköp av ditt liv och måste därför vara tillförlitliga, uppmärksamma dina behov, licensierade och akut medvetna om egendomslagar i Turkiet.

Är agenter som svarar på dina samtal och e-postmeddelanden? Kommer de hålla fast vid budgeten och den plats du ber om? Är de trovärdiga? Här på Antalya Homes är vi allt det och mycket mer.

Vi vet att att köpa ett hus i Turkiet är ett stort beslut och försäljningen kommer att röra sig i din takt. Vi bevisar vår tillförlitlighet och professionalism genom kundernas referenser. Vi har alla juridiska certifieringar och krav som turkiska fastighetsmäklare ska ha. Med 5 kontor i Turkiet samt ett komplett team av experter och säljare, ses vår rekord av prestation hos alla kunder som har köpt hem hos oss.

Vi kommer inte sälja dig bara någon egendom. Ditt framtida hem passar alla dina behov och ligger inom din budget. Ge oss ring eller maila oss och prata med en försäljare om du vill veta mer om att köpa ett hus i Turkiet.

Nyheter11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN