Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Redo Kommersiella Fastigheter i ett Stort Komplex i Beylikdüzü

Redo Kommersiella Fastigheter i ett Stort Komplex i Beylikdüzü, Istanbul / Beylikduzu
Pris från 343.400 €Verifierat pris
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Istanbul / Beylikduzu
  • 162 m² - 210 m²
  • 2019
  • Redo att flytta
  • 2 km
  • 23.5 km
Objekt-ID TIC-123

Topp 3 Skäl att Köpa

• I ett 1.500.000 m² stort komplex
• Nära till en marina och transport
• Ligger på huvudgatan

Prestigefylt lokaliserade kommersiella fastigheter nära Marina i Beylikdüzü

Kommersiella fastigheter ligger vid kusten i Beylikdüzü, europeiska sidan av Istanbul. Beylikdüzü är ett utvecklingsområde i staden med sina nya byggprojekt och investeringar. Regionen är en av de mest kosmopolitiska staden i Istanbul och den har planerat urbanisering. Beylikdüzü har rymliga gator, gröna områden av europeisk standard. Eftersom detta område har ett högt värde har din investering också en god chans att öka i värde.

Kommersiella fastigheter till salu i Istanbul ligger på gångavstånd till marinan och havet samt nära E-5 Highway, vilket ger enkel tillgång till många andra områden. Fastigheterna i Beylikdüzü Istanbul ligger 6 km till E-5 Highway, 12,5 km till IDO Avcilar Seaport, 23,5 km till International Atatürk Airport, 42 km till Taksim, 43,5 km till Levent och 56 km till International Istanbul Airport.

Projektet har totalt 1.500.000 m² stora områden inklusive ett bostadsområde, köpcentrum, 5-stjärnigt hotell, skolor, sjukhus, marina, kaféer, restauranger, naturgas, generator och kommersiell zon. Det är det första kuststadsprojektet i Istanbul med 1,5 km från kusten.

Komplexet har många gemensamma användningsområden som väl utformad trädgård, moské, inomhus- och utomhusparkeringsplatser, pendelservice, lekplats, generator, teknisk service, vattenförstärkare, vattentank, automatisk brandsläckningssystem, brand- och rökdetektorer, naturgas, 24/7 säkerhetskamerasystem, internet och säkerhet.

Det finns 8 kommersiella fastigheter som sträcker sig mellan 162 m² och 210 m². Om du vill investera i Istanbul, Turkiet, bör du inte missa den här möjligheten.

Allmänna detaljer av Redo Kommersiella Fastigheter i ett Stort Komplex i Beylikdüzü

Kommersiella Fastigheter / Istanbul / Beylikduzu

I ett komplexParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdInternetStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 343.400 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiella Fastigheter Gångavstånd till Taksim i IstanbulKommersiella Fastigheter Gångavstånd till Taksim i Istanbul338.100 €Beyoglu / IstanbulKommersiella Fastigheter med Titelakt Redo i IstanbulKommersiella Fastigheter med Titelakt Redo i Istanbul315.700 €Esenyurt / IstanbulKommersiella Butiker med Hyresinkomstgaranti i IstanbulKommersiella Butiker med Hyresinkomstgaranti i Istanbul345.400 €Bagcilar / IstanbulKommersiella Butiker Belägen i Lyxkomplex i IstanbulKommersiella Butiker Belägen i Lyxkomplex i Istanbul376.600 €Sisli / Istanbul