Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya

Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Antalya / KaleiciRenoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoRenoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoRenoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoRenoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-1Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-2Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-3Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-4Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-5Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-6Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-7Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-8Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-9Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-10Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-11Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-12Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-13Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-14Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-15Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-16Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya, Interiör bilder-17
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Kaleici
 • 150 m²
 • 2+2
 • 1
 • 1
 • 2018
 • 2
 • UTSÅLD
 • 100 mt
 • 450 mt
 • 13 km
Objekt-ID AYT-1008

Topp 3 skäl att köpa

• Nära de berömda historiska strukturerna
• Äkta och smakfullt renoverat fullt möblerat hus med en vacker trädgårdsterrass
• 450 mt till Mermerli Beach och nära kaféer, restauranger, butiker i stadens centrum

300 år gammalt renoverat hus nära de berömda historiska strukturerna i Kaleici

Renoverat hus ligger i Kaleiçi, nära de historiska strukturerna på Antalyas mest centrala läge. Kaleiçi är den viktigaste regionen som är värd för Antalyas historia med ett brett utbud av historiska strukturer. Det finns många antika kaféer, restauranger, pubar, klubbar, butiker, hotell där du kan njuta av medelhavsatmosfären.

Hus i Kaleici Antalya till salu ligger mycket nära restauranger, marknader, basar, strand, shoppinggator etc. Hus i Antalya Kaleici ligger 100 meter till centrum av Antalya, 450 meter till stranden och 13 km till Antalyas internationella flygplats .

Möblerat historiskt hus byggdes för ungefär 300 år sedan och renoverades av ägarna 2018. Huset har en vackert inredd trädgårdsterrass med gamla träd och en gammal trädgårdsdörr öppnad mot den gamla gatan i sin trädgård.

2+2 hus med 2 våningar har 150 m² yta.

På bottenvåningen; Det finns ett sovrum med öppen planlösning, ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, en toalett och en trädgårdsterrass.

På första våningen; Det finns ett sovrum, ett vardagsrum, ett eget badrum.

Fullt möblerat hus i Kaleici Antalya har noggrant hantverk full av unika detaljer som sten och träbeklädnad på väggarna. Huset är utrustat med kvalitetsmaterial som luftkonditionering, trä- och keramikgolv, trädörrar, köksutrustning, duschkabin, garderob, spotlight och öppen spis.

UTSÅLD.

Allmänna detaljer av Renoverat och möblerat antikt hus i Kaleici Antalya

TrädgårdLuftkonditioneringDuschMöblerEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (0-500 m)CentrumFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Parhus Triplex hus till salu i ManavgatParhus Triplex hus till salu i Manavgat172.500 €5+1 trpManavgat / AntalyaPrivat duplexvilla i ett lugnt läge i DöşemealtıPrivat duplexvilla i ett lugnt läge i Döşemealtı176.800 €4+1Dosemealti / AntalyaVillor med privata pooler omgivna av natur i AntalyaVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya211.700 €5+1 trpDosemealti / AntalyaModernt designade parhus i Antalya KunduModernt designade parhus i Antalya Kundu220.300 €3+1 5+1Kundu / Antalya