Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa

Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / NiluferRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Bursa / Nilufer - videoRymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-1Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-2Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-3Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-4Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-5Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-6Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-7Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-8Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-9Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-10Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-11Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-12Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-13Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-14Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-15Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-16Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-17Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-18Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-19Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Interiör bilder-20Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Planritningar-1Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Planritningar-2Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa, Planritningar-3
Pris från 95.100 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Nilufer
 • 200 m² - 200 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 2
 • 05/2020
 • 11
 • Redo att flytta
 • 12 km
 • 16 km
 • 70 km
Objekt-ID BRS-045

Topp 3 skäl att köpa

• Centralt läge
• Modernt projekt förnyat genom stadsomvandling
• På huvudvägen och nära kollektivtrafik

Modern egendom nära de sociala och dagliga bekvämligheterna i Bursa

Fastigheter till salu i Bursa ligger i Nilüfer-distriktet, omgiven av alla tjänster, inklusive ett universitet. Nilüfer är ett av de centrala distrikten i Bursa och erbjuder ett fridfullt och kvalitativt liv med nya bostadsprojekt som är förenade med naturen.

Rymlig fastighet ligger inom gångavstånd från skolor, köpcentra, offentliga basarer, apotek, sjukhus, postkontor, marknader, kaféer, restauranger etc. Bursa fastigheter till salu ligger 1 km till Private Pedmer Medical Center, 2 km till Metro Grossmarket, 5 km till ÖzdilekPark Shopping Mall, 9 km till Uludag University, 12 km till centrum av Bursa, 16 km till stränderna, 35 km till Uludag Ski Center, 70 km till Bursa Yeniehehir flygplats.

Det centralt belägna projektet består av 18.500 m² och totalt 9 kvarter. Komplexet har många funktioner för invånare som inomhusparkeringsplats, trädgårdsbelysning och bevattningssystem, väldesignad trädgård, fitnesscenter, lekplats, pool, hissar och säkerhetsservice dygnet runt.

Det finns bara en typ av tillgängliga lägenheter

Lägenheter med dubbelsidig lägenhet med 4 sovrum är 200 m² med vardagsrum, separat kök, arbetsrum, omklädningsrum, 3 badrum med badrum, toalett, balkong och terrass.

Bursa fastigheter till salu är utrustade med ett värmeisoleringssystem, ståldörr, laminat- och keramikgolv, balkong, luftkonditionering, satellit-TV-system, dubbelglas av PVC och köksapparater.

Allmänna detaljer av Rymlig fastighet i ett centralt läge i Bursa

Lägenheter / Bursa / Nilufer

HissSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kök
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 95.100 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Bursa Hus i Stadens Mest Imponerande KomplexBursa Hus i Stadens Mest Imponerande Komplex94.300 €2+1Osmangazi / BursaLägenheter Omgiven av Skog i Mudanya, BursaLägenheter Omgiven av Skog i Mudanya, Bursa93.400 €3+1, 5+1 dpMudanya / BursaLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya BursaLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa107.700 €3+1Mudanya / BursaRymliga Lägenheter med Fantastisk Havsutsikt i BursaRymliga Lägenheter med Fantastisk Havsutsikt i Bursa129.900 €4+2 dpMudanya / Bursa