Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek

Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / CentrumRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Belek / Centrum - videoRymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-1Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-2Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-3Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-4Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-5Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-6Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-7Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-8Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-9Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-10Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-11Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-12Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-13Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-14Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-15Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-16Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-17Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-18Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek, Interiör bilder-19
Pris 109.700 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Belek / Centrum
 • 160 m²
 • 4+1
 • 3
 • 2
 • 04/2017
 • 3
 • Redo att flytta
 • 6 km
 • 3.5 km
 • 32 km
Objekt-ID AYT-2157

Topp 3 skäl att köpa

• Fördelaktigt läge nära golfbanorna
• I ett komplex med pool
• Fullt möblerad

Belek lägenhet i ett boutiquekomplex nära stadens centrum och alla bekvämligheter

Lägenheten ligger i Belek. Belek är en stad som erbjuder allt; med sina fantastiska stränder, nöjescentra, världsberömda golfbanor och 5-stjärniga hotell redo att möta alla behov av de miljontals turister som besökte denna semesterplats varje år. Belek lägenhet till salu ligger inom gångavstånd till alla dagliga och sociala bekvämligheter så som marknader, bankomater, shoppinggator, hållplatser för kollektivtrafik, golfbanor, café och restauranger, barer, stränder, parker etc. Lägenheterna är 1,2 km till närmaste golfbanor, 3,5 km till närmaste strand, 6 km till Kadriye centrum, 6,5 km till Legends Land, 8 km till Kadriye offentliga strand, 32 km till Antalyas internationella flygplats och 37 km till Antalyas centrum.

Lägenheten ligger i ett boutiquekomplex med en yta på 950 m² och består av 2 kvarter med 3 våningar och totalt 12 lägenheter. Bostadskomplexet har en parkeringsplats, en välskött trädgård, pool och 24/7 säkerhetskamerasystem.

Lägenhet med 4 sovrum i 2 plan har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning med köksutrustning och vitvaror, en vind som är lämplig att använda som hobbyrum, 3 badrum, 2 balkonger och en terrass. Fullt möblerad lägenhet har också högkvalitativa interiörfunktioner som ståldörr, luftkonditionering, duschkabin, TV-satellit och wifi-anslutning.

Allmänna detaljer av Rymlig lägenhet i ett komplex med pool i Belek

Lägenheter / Belek / Centrum

SwimmingpoolI ett komplexSäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschMöblerEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 109.700 €*Prisuppdatering den 15.06.2021 16:10:08

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Investeringslägenheter nära dagliga bekvämligheter i BelekInvesteringslägenheter nära dagliga bekvämligheter i Belek100.000 €2+1, 4+2Centrum / BelekKlara nya lägenheter i Belek nära Landet av legenderKlara nya lägenheter i Belek nära Landet av legender98.600 €3+1Kadriye / BelekLägenheter i Belek Till Salu i ett Lyxigt BostadskomplexLägenheter i Belek Till Salu i ett Lyxigt Bostadskomplex138.000 € 4+1 dp, 5+1 dpKadriye / BelekHögkvalitativ lägenhet i Belek med ett centralt lägeHögkvalitativ lägenhet i Belek med ett centralt läge139.600 €3+1Centrum / Belek