Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti

Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / DosemealtiRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Antalya / Dosemealti - videoRymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Interiör bilder-1Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Interiör bilder-2Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Interiör bilder-3Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Interiör bilder-4Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Interiör bilder-5Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Interiör bilder-6Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Interiör bilder-7Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Interiör bilder-8Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Interiör bilder-9Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-1Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-2Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-3Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-4Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-5Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-6Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-7Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-8Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-9Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-10Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-11Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-12Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-13Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-14Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-15Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti, Byggbilder-16
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Dosemealti
 • 380 m²
 • 5+1
 • 4
 • 1
 • 2
 • SÅLD
 • 14 km
 • 13 km
 • 24 km
Objekt-ID AYT-816

3 Bra anledningar att köpa

• Lugnt och lugnt läge
• I bostadsområdet med pool
• Rika inredningsdetaljer

5+1 Duplexhus i bostadsområdet med olympisk pool i Antalya Döşemealtı

Husen ligger i ett lugnt och lugnt läge Döşemealtı, Yalınlı Neighborhood. Denna region är känd som lugn och fredlig punkt i Antalya. Det finns många grönområden och vackert klimat bland bergen. Om du vill köpa en villa i Antalya, erbjuder denna region dig stora val.

Dessa hus är 24 km till den internationella Antalya flygplatsen, 14 km till centrum, 13 km till Konyaaltı Beach. Antalya hus ligger också nära många dagliga bekvämligheter såsom park, huvudgata, restauranger och marknad.

Bostadsområdet består av 10 villor med 2 våningar. Komplexet har 5.000 m² tomt. Det har en utomhus olympisk pool, utomhus parkeringsplats, bastu, vaktmästare, 24/7 säkerhet kamerasystem och säkerhet, sportcenter och väl utformad trädgård med kamelier.

Det finns bara en typ av hus i detta komplex

5 sovrum hus är 380 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, 3 badrum, ett badrum, ett omklädningsrum, ett tvättstuga och en balkong. Dessa hus består av källare, mark och första våningen.

Dessa hus har många rika funktioner som luftkonditionering för varje rum, bastu, internetuppkoppling, badkar, jacuzzi, Franke köksutrustning, persienner, satellit-TV-system och förvaring.

Dessa hus är UTSÅLD.

Allmänna detaljer av Rymliga hus sammanflätade med naturen i Dosemealti

BastuSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschBadkarEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Parhus Triplex hus till salu i ManavgatParhus Triplex hus till salu i Manavgat172.500 €5+1 trpManavgat / AntalyaPrivat duplexvilla i ett lugnt läge i DöşemealtıPrivat duplexvilla i ett lugnt läge i Döşemealtı176.800 €4+1Dosemealti / AntalyaVillor med privata pooler omgivna av natur i AntalyaVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya211.700 €5+1 trpDosemealti / AntalyaModernt designade parhus i Antalya KunduModernt designade parhus i Antalya Kundu220.300 €3+1 5+1Kundu / Antalya