Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon

Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / ArakliRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Interiör bilder-1Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Interiör bilder-2Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Interiör bilder-3Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Interiör bilder-4Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Interiör bilder-5Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Interiör bilder-6Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Interiör bilder-7Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Interiör bilder-8Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Interiör bilder-9Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Planritningar-1Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Planritningar-2Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Planritningar-3Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon, Planritningar-4
Pris från 310.900 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Trabzon / Arakli
 • 280 m²
 • 4+2 trp
 • 5
 • 1
 • 08/2022
 • 6
 • Under konstruktion
 • 29 km
 • 1 km
 • 24 km
Objekt-ID TRB-150

Topp 3 skäl att köpa

• Obegränsad havsutsikt
• Privat trädgård, terrass och pool för varje villa
• Horisontell arkitektur, rymliga vardagsrum

Obegränsad havsutsikt 4+2 villor med rymliga vardagsrum i Arakli Trabzon

Villorna till salu ligger i Araklı, Trabzon. Rymliga villor ligger nära alla dagliga bekvämligheter som marknader, offentlig basar, skolor, sjukhus och banker. Villorna till salu i Trabzon ligger 1 km till närmaste strand- och motorvägsanslutningspunkt, 3 km till Arakli centrum, 18 km till köpcentret Cevahir, 24 km till Trabzons internationella flygplats, 25 km till Karadeniz tekniska universitet, 26 km till Forum Trabzon Köpcentrum, och 29 km till Trabzon stadskärna.

Villorna ligger i ett 12.500 m² stort komplex, bestående av 4 kvarter med 6 våningar och totalt 102 lägenheter och 17 villor. Bostadskomplexet har funktioner som en inomhusparkeringsplats, en välskött trädgård, sittplatser, gångvägar, lekplats, bastu, gym och inomhuspool.

Typer av villor

Villor med 4 sovrum har 2 vardagsrum, 2 kök med öppen planlösning, 2 badrum, 3 badrum, en balkong och en terrass.

Villorna har högkvalitativa inredningsdetaljer som ståldörr, laminat- och keramikgolv, duschkabin, köksutrustning, tvåglasfönster i PVC, spot-och ledbelysning.

Du kan klicka här för att få detaljerad information om villorna i projektet.

Allmänna detaljer av Rymliga villor med privat trädgård och pool i Trabzon

Villas / Trabzon / Arakli

BastuSwimmingpoolI ett komplexGymParkeringTrädgårdDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 310.900 €*Prisuppdatering den 14.07.2021 13:33:51

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Hav och natur Visa Trabzon hus med privata trädgårdarHav och natur Visa Trabzon hus med privata trädgårdar228.500 €5+1 dp, 8+2 trpOrtahisar / TrabzonFristående Sten Villas med Privat Trädgård i TrabzonFristående Sten Villas med Privat Trädgård i Trabzon207.500 €4+1Ortahisar / TrabzonCentral Triplex Villa med havsutsikt i YalıncakCentral Triplex Villa med havsutsikt i Yalıncak405.200 €6+2 trpOrtahisar / Trabzon