Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya

Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Antalya / DosemealtiSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoSamtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-1Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-2Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-3Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-4Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-5Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-6Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-7Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-8Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-9Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-10Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-11Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-12Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-13Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-14Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-15Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-16Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-17Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-18Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-19Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-20Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-21Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Interiör bilder-22Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Planritningar-1Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya, Planritningar-2
Pris 347.700 €
 • Allmänna detaljer
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Dosemealti
 • 300 m²
 • 5+1 dp
 • 4
 • 5
 • 05/2021
 • 2
 • Under konstruktion
 • 6 km
 • 15 km
 • 27 km
Objekt-ID AYT-1059

Topp 3 skäl att köpa

• Omgiven av naturen i ett lugnt område
• Privat trädgård och pool
• Golvvärmesystem

Fristående villa med 5 sovrum med privat trädgård och pool i Antalya

Fristående villa till salu ligger i Döşemealti, ett av de mest fredliga bostadsområdena i Antalya. Villa i Antalya till salu ligger 1 km till närmaste marknad och Orfe Holiday Village, 3 km till Düzlerçamı nationalpark, 6 km till Dösemealti centrum, 12 km till Antalyas bussterminal, 15 km till centrum och stranden och 27 km till Antalyas internationella flygplats.

Villan till salu har en 440 m² stor yta och består av 2 våningar. Samtida villa till salu har en 21 m² privat pool och en rymlig trädgård, ett utomhusparkområde, förråd, automatiskt sprinklersystem, totalt 250 m² yttre yta. Villan stöds av 24/7 kameror för din säkerhet.

5+1-villan har en yta på 300 m²:

På bottenvåningen; Det finns ett sovrum, ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, 2 källare och en trädgårdsterrass.

På första våningen; Det finns 4 sovrum, ett omklädningsrum, en tvättstuga, 3 eget badrum, ett badrum och 4 balkonger.

Samtida villa till salu i Antalya har luftkonditionerings-, golvvärme, internet- och varmvatteninfrastruktursystem, persienner, satellit-TV-system, ståldörr, videointercom, spotlight, keramik och laminatgolv.

Allmänna detaljer av Samtida villa sammanflätad med naturen i Antalya

Villas / Antalya / Dosemealti

SwimmingpoolParkeringSäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 347.700 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Samtida villor till salu med privata pooler i AntalyaSamtida villor till salu med privata pooler i Antalya330.000 €5+1 dpDosemealti / AntalyaSamtida Villor med Smart Hem System i KunduSamtida Villor med Smart Hem System i Kundu327.800 €3+1Kundu / AntalyaDeluxe villor nära bekvämligheter i Döşemealtı AntalyaDeluxe villor nära bekvämligheter i Döşemealtı Antalya404.800 €4+1 dpDosemealti / AntalyaRymlig villa i Antalya med privat pool i DöşemaltıRymlig villa i Antalya med privat pool i Döşemaltı476.800 €9+1Dosemealti / Antalya