Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Samtida villor med hemmakontor i Bursa

Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Bursa / NiluferSamtida villor med hemmakontor i Bursa, Bursa / Nilufer - videoSamtida villor med hemmakontor i Bursa, Bursa / Nilufer - videoSamtida villor med hemmakontor i Bursa, Bursa / Nilufer - videoSamtida villor med hemmakontor i Bursa, Interiör bilder-1Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-1Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-2Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-3Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-4Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-5Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-6Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-7Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-8Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-9Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-10Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-11Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-12Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-13Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-14Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-15Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-16Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-17Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-18Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-19Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-20Samtida villor med hemmakontor i Bursa, Byggbilder-21
Pris 229.800 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Nilufer
 • 233 m²
 • 4+2 Trp
 • 3
 • 3
 • 06/2021
 • 3
 • Under konstruktion
 • 15 km
 • 24 km
 • 15 km
Objekt-ID YEI-0084

Topp 3 skäl att köpa

• Samtida design
• Hemmakontor
• Möjlighet att äga en av de begränsade villorna i stadens centrum

Välformade hemmakontorsvillor till salu i villzonen i Altınşehir i Nilüfer

Villorna ligger i den centrala regionen Nilüfer, i Altınşehir. Regionen är hem för affärscentra, stora fastighetsprojekt, lyxvillor, sjukhus, privata utbildningsinstitut. Av dessa skäl ökar värdet på regionen dag för dag. Villornas samtida fasader uppmärksammades på grund av att de befann sig i en av de gamla bosättningarna i Bursa.

Hemmakontors trippelvillor i Bursa ligger nära alla bekvämligheter på ett centralt läge och erbjuder enkel tillgång till transportplatserna. Villorna ligger 500 meter till tunnelbanan och busshållplatsen, 2,5 km till närmaste sjukhus och skola och 15 km till den gamla stadskärnan.

Arkitektkontoren, konsultföretagen och privata utbildningsinstitutioner väljer villorna i denna region för kommersiella ändamål, och många har också nytta av möjligheten att bo i en villa i stadens centrum.

Typer av villor

Parhus med 4 sovrum har 2 vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 3 badrum och 3 balkonger.

Bursa villor har hög standard jämfört med andra villor med sina höga tak ingångar och loft golv. Villorna är utrustade med VRF-luftkonditioneringsinfrastruktursystem och har en 70 m² fram- och bakgård. Högkvalitativt utförande, vatten, värmeisolering och hållbara fasadmaterial används i villorna. Du kan bo utan problem i många år, oavsett för kommersiella eller levande syften i dessa villor.

Allmänna detaljer av Samtida villor med hemmakontor i Bursa

Villas / Bursa / Nilufer

ParkeringTrädgårdLuftkonditioneringEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 229.800 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Triplex privata villor 100 meter till stranden i Bursa GemlikTriplex privata villor 100 meter till stranden i Bursa Gemlik199.900 €5+1Gemlik / BursaHalvbostads Hus med Skogsutsikt i Bursa MudanyaHalvbostads Hus med Skogsutsikt i Bursa Mudanya169.900 €4+1 trpMudanya / BursaCentralt beläget hem med privat trädgård i Bursa TurkietCentralt beläget hem med privat trädgård i Bursa Turkiet281.400 €5+1Osmangazi / BursaModern fristående villa i utmärkt läge i Nilufer BursaModern fristående villa i utmärkt läge i Nilufer Bursa296.700 €5+1Nilufer / Bursa