Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan

Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / CentrumSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-1Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-2Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-3Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-4Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-5Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-6Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-7Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-8Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-9Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-10Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-11Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-12Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-13Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-14Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-15Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-16Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-17Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-18Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-19Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-20Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-21Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan, Interiör bilder-22
Pris 794.500 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • Fastighetsbyråavgift 2%
 • Kalkan / Centrum
 • 300 m²
 • 4+1 trp
 • 4
 • 3
 • 2019
 • 3
 • Klart att flytta in
 • 1 km
 • 1.5 km
 • 155 km
Objekt-ID KLN-065

3 Bra anledningar att köpa

• Hyresgaranti
• Nybyggnad
• Nära centrum

Fristående villor med havs- och fjällutsikt med infinity-pool i Kaş, Kalkan

Nyckelfärdiga villor i Kaş, Kalkan har ett utmärkt läge med utsikt över Medelhavet. Kalkan är stadens bästa och mest föredragna turistcenter. Regionen är känd för nöjesområden, stränder, nattliv och massor av lyxvilla med havsutsikt. Varje år hyr många utlänningar och inhemska turister Kalkan-villor för att göra semester med sin familj. Så investeringsvärdet i regionen är alltid högt. Om du vill investera är Kalkan det bästa valet.

Villor med utsikt över havet och bergen har enkel tillgång till många sociala och lokala bekvämligheter. Nybyggda villor till salu i Kalkan villor ligger 1 km till centrum, 1,5 km till havet och 135 km till den internationella Dalaman flygplatsen.

Här finns 2 fristående villor till salu bredvid varandra; Varje villa har en areal på 600 m². Dessa villor har privata bostadsområden inklusive trädgård, infinitypool, solterrass och rymlig terrass. Det finns också en 150 m² stor inomhuspool under infinitypoolen.

Triplex villor med 4 sovrum är 300 m² med vardagsrum, kök med öppen planlösning, toalett, 4 badrum, 2 balkonger och en terrass.

Hyra garanterade triplex villor har högkvalitativ interiör design inklusive köksapparater, led och spotlighting, stål dörr, stora fönster och balkongdörrar som låter solljus, solpanel, persienner och luftkonditionering.

Obs: Under försäljningen debiteras köparen fastighetsprovision.

Allmänna detaljer av Semesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan

Villas / Kalkan / Centrum

SwimmingpoolTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Havsutsikt
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 794.500 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i KalkanLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan786.300 € 3+1 dp, 4+1 trpCentrum / KalkanFullt Möblerad Kalkan Hus 250 Meters till StrandenFullt Möblerad Kalkan Hus 250 Meters till Stranden706.200 €5+1 trpCentrum / KalkanLyxig Villa i KalkanLyxig Villa i Kalkan794.500 €4+1Centrum / KalkanFelfri Design Kalkan Villa Gångavstånd till StrandenFelfri Design Kalkan Villa Gångavstånd till Stranden799.200 €4+1 trpCentrum / Kalkan