Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Semesterorter i Antalya-regionen i Turkiet

12.06.2017

Antalya-regionen i Turkiet ligger majestät på turkiska Medelhavskusten. Stödja av Taurus bergskedjan och framme av turkosblå havet, är Antalya förtjänat ett välförtjänt rykte som det näst mest populära semestermålet i landet. Det finns många anledningar till varför, men den stora mångfalden av kustnära semesterorter lockar många.

Från små städer till sportparadisar till stora distrikt som är kända för sitt livliga nattliv, väljer semesterfirare enkelt och billigt de bästa hotellen och all-inclusive semesterorter i Turkiet. Varje rapport visar tydligt vissa egenskaper och om du är en ensamresenär, en grupp av vänner eller en familj, hitta en plats att bo som passar din perfekta idé om en turkisk semester är lätt.

Kustnära semesterorter i Antalya-regionen i Turkiet

Alanya, Turkiet

Alanya: För alla, unga eller gamla

Alanya, vid östra spetsen av Antalya-kusten, är en överallt tillfredsställande alla. Familjer gillar det särskilt på grund av det stora utbudet av saker att göra, speciellt för barn. Under tiden graver grupper av unga vänner till den livliga nattlivsscen som fester väl i de tidiga timmarna.

Förutom brittiska semesterfirare är Alanya en fast favorit för många ryssar och östeuropeiska. Varje typ av boende är till salu, inklusive rum, rum och frukost, självhushåll eller all inclusive. Populära hotell inkluderar Eftalia Holiday Village, Sentido Gold Island och Sunprime C-Lounge Hotel.

Historiska förflutna i Gamla stan i Side

Side, Turkiet

Rubrik i en västerlig riktning är nästa populära semesterort pittoreska Side, en fantastisk blandning av gammal och ny, modern och traditionell. Den nya delen av staden är byggd på den gamla stadsdelens historiska ruiner. Därför fångar en surrealistisk atmosfär nykomlingar till semesterregionen. Berömda landmärken inkluderar den gamla teatern och Apollo-templet, en fantastisk struktur när den stödja av den pulserande Medelhavet solnedgången.

En avkopplande atmosfär och utmärkta restauranger vid hamnen gör denna destination till en favorit hos par. I utkanten av huvudstaden gör många stora all-inclusive-hotell en brummande handel, inklusive TUI Sensimar och Barut Acanthus. Fler centrala boendealternativ i hjärtat av staden inkluderar Side Tunana, Sato Hotel och Villa Onemli.

Lyx Spa Hotell och Golf Villas i Belek

Belek, Turkiet

En kort bit från Sida feriested är Belek stad, annars smeknamn golfhuvudstaden i Turkiet. Hosting berömda människor som Barack Obama och Tiger Woods, dess kundkrets skiljer sig från de flesta andra platser av två specifika skäl.

Den första är mer än 20 toppmoderna golfbanor som lockar internationella spelare från hela världen och den andra är de omfattande spabehandlingar och paket som erbjuds av toppklass, lyxhotell som Gloria Golf Resort, Maxx Royal eller Sueno. Belek appellerar också till strandälskare, men dess rykte för golf främjar sig som en hotspot för utländska fastighetsinvesterare som vill ta in pengar på de låga priserna på turkiska fastigheter.

Antalya centrum: Regionens hjärta

Konungen i regionen är stadens centrum, och erbjuder boutiquehotell, fina restauranger och ett överflöd av shopping- och festval. Det är också hem för Europas mest lyxiga hotell som heter Mardan Palace. Med sviter rum kostar mer än £ 1000 per natt, gästerna förväntar sig och får det bästa av gästfrihet, service, inredning och design.

De som inte har pengar att plaska eller föredrar att hålla fötterna på marken skulle göra det bra att titta på boutiquehotell i den gamla delen av staden som heter Kaleici. Många av de restaurerade ottomanska herrgården erbjuder unika känslor som tilltalar särskilt par, särskilt smekmånad.

Dessa hotell ligger nära alla stora attraktioner, museer och stränder. I annat fall är distriktet Lara Beach, halvvägs mellan Belek och Antalya centrum, hem till kända all inclusive-familjehotell inklusive Titanic och Royal Wings.

Kemer, Turkiet

All Inclusive Hotell i Kemer

Rubriken runt kusten är den man som gjorde semesterorten Kemer. Denna utväg är också känd för sina all inclusive-hotell såsom Rixos, Crystal Deluxe och Fantasia. Livet i dessa hotell fokuserar främst på den steniga stranden, medelålders och aktiva människor kan hitta takten för långsam för dem.

Men lite längre nerför kusten finns de rustika orterna Cirali och Olympos. Båda erbjuder grundläggande boende, men med en intressant naturlig blandning med naturen. Förutom att dela en lång strand är båda nära de gamla ruinerna av Olympos och de brinnande flammorna i Chimaera. Olympos lockar den yngre backpackingklienten medan Cirali är medelålders par.

Kaş, Turkiet

Pittoreska Kas och en bit av grekiska

Entreprenörer har nyligen byggt nya hotell i Finike och Demre-distrikten i Antalya. Men dessa tenderar att vara utanför misshandlad spåret, därför bor de flesta i stället till Kas i utkanten av Antalya-regionen. Det är nog möjligen den pittoreska staden på Medelhavskusten på grund av dess förmåga att perfekt blanda det nya med traditionella influenser.

Det finns inte mycket att göra i hjärtat av staden, men semesterfirare går ut på utflykter eller hyr en bil och utforskar längre bort. Kas halvön sträcker sig från kusten, och helst bör du välja bed and breakfast boende i hjärtat av staden för enkel tillgång till allt. Förslag inkluderar Sunset Village, Lycia eller Meis Exclusive. Medan du är i Kas, spendera en dag på att utforska den grekiska ön Meis som lätt nås via färjan.

Kalkan, Turkiet

Självhushåll lyxvillor i Kalkan

Sista av kustnära semesterorter i Antalya-regionen i Turkiet är Kalkan, direkt i utkanten och nära Muglaprovinsen. Den exklusiva atmosfären i Kalkan är helt annorlunda än sina grannar, och även om det är en av de dyrare semesterorterna i Turkiet har en stor expatgemenskap sett sig där.

Utländska och turkiska fastighetsköpare hyr ut lyxiga Kalkan villor med de senaste moderna trenderna, oändlighetspoolerna och fantastisk utsikt över kusten, så självhushåll är extremt populär, men i stadens centrum är det bra restauranger och grundläggande restauranger som serverar en mängd internationella rätter göra en brølande handel.

Ytterligare läsning: En annan anledning till att Antalya-regionen i Turkiet är så populär är det enorma utbudet av aktiviteter och saker att göra, som du kan läsa om här. Inklusive historiska platser och sportliga äventyr, har vi listat allt. Alternativt, bläddra igenom vår portfölj av de många billiga och moderna fastigheterna till salu i hela regionen.

Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN