Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya

Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Antalya / KonyaaltiSpecialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSpecialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSpecialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSpecialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSpecialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSpecialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSpecialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Antalya / Konyaalti - videoSpecialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-1Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-2Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-3Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-4Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-5Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-6Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-7Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-8Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-9Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-10Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-11Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-12Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-13Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-14Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-15Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-16Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-17Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-18Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-19Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-20Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya, Interiör bilder-21
Pris 110.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Konyaalti
 • 160 m²
 • 3+1
 • 2
 • 3
 • 03/2015
 • 4
 • Redo att flytta
 • 11 km
 • 2.4 km
 • 28 km
Objekt-ID AYT-2053

Topp 3 skäl att köpa

• Omklädningsrum
• Nära sociala bekvämligheter
• Möbler av hög kvalitet

Möblerad 3+1 duplexlägenhet med alla vitvaror i Konyaaltı Hurma

Den möblerade lägenheten ligger i Hurma, ett av de mest föredragna områdena i Konyaaltı. Bostäder byggs vanligtvis i regionen. Hurma är också rikt på sociala bekvämligheter som marknader, kaféer, apotek, restauranger, buss- och taxistationer, konditorier och parker.

Rymlig lägenhet i Antalya ligger 2,4 km till havet, 3,7 km till linbanan Tünektepe, 9 km till 5 M Migros och 28 km till flygplatsen.

Bostadsbyggnaden är ett 4-våningshus med totalt 20 lägenheter och det finns en hiss, en parkeringsplats utomhus och en pool i byggnaden.

Lägenhetstyper

Lägenhet med 3 sovrum har ett öppet kök, ett vardagsrum, 2 badrum, ett omklädningsrum, 2 balkonger och en terrass. (Det finns ett annat kök på terrassen.)

Den möblerade lägenheten har alla vitvaror, köksutrustning, jacuzzi, luftkonditionering, persienner, duschkabin, spotlight, videointercom-system, automatiskt markis-system för terrassen och ståldörr.

Allmänna detaljer av Specialdesignad och möblerad lägenhet i Hurma Antalya

Lägenheter / Antalya / Konyaalti

HissSwimmingpoolParkeringLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschMöblerKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 110.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Helt Nya Lägenheter på ett Gynnsamt Läge i AntalyaHelt Nya Lägenheter på ett Gynnsamt Läge i Antalya107.000 €1+1, 2+1, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaAntalya lyxfastigheter med panoramautsikt i KonyaaltıAntalya lyxfastigheter med panoramautsikt i Konyaaltı105.900 €1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1Konyaalti / AntalyaRymlig duplex lägenhet till salu i Konyaaltı AntalyaRymlig duplex lägenhet till salu i Konyaaltı Antalya113.300 €4+1 dpKonyaalti / AntalyaVäl belägna moderna lägenheter i Antalya KonyaaltiVäl belägna moderna lägenheter i Antalya Konyaalti113.500 €3+1 dpKonyaalti / Antalya