Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil

Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Antalya / DosemealtiSpeciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Antalya / Dosemealti - videoSpeciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Antalya / Dosemealti - videoSpeciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Antalya / Dosemealti - videoSpeciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Antalya / Dosemealti - videoSpeciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Antalya / Dosemealti - videoSpeciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Antalya / Dosemealti - videoSpeciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Antalya / Dosemealti - videoSpeciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-1Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-2Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-3Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-4Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-5Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-6Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-7Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-8Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-9Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-10Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Interiör bilder-11Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Byggbilder-1Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Byggbilder-2Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Byggbilder-3Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Byggbilder-4Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Byggbilder-5Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Planritningar-1Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Planritningar-2Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Planritningar-3Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil, Planritningar-4
Pris 667.600 €
 • Allmänna detaljer
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Dosemealti
 • 450 m²
 • 5+1 dp
 • 3
 • 3
 • 11/2022
 • 2
 • Under konstruktion
 • 2 km
 • 20 km
 • 27 km
Objekt-ID AYT-2100

De 3 främsta anledningarna till att köpa

• Ett privat liv bort från stadens folkliv
• I komplex som erbjuder säkerhet och inomhusparkering
• Privat pool och särskild design för avskildhet

Fristående villor med hiss i ett komplex med många förmåner i Antalya

Speciellt utformade villor med smarta system ligger i Döşemealtı, i ett privilegierat område fullt av grönska och privata bostadsområden i Antalya. Nybyggnationer och naturliga omgivningar i regionen gör Döşemealtı till en utmärkt plats, inte bara som investering utan även för permanent boende. Antalya villor till salu ligger 2 km till Döşemealtı centrum, 1,5 km till motorvägen Antalya-Burdur, 3,5 km till privata Termessos-sjukhuset, 5 km till Orfe Horse Farm, 22 km till stadens centrum, 20 km till stranden och 27 km till Antalyas internationella flygplats.

Villaprojektet består av 10 fristående villor och är byggt på en 5 000 m² stor tomt. Projektet utvecklades med respekt för invånarnas integritet, därför byggdes ytterväggarna som 2,70 meter. Det finns många unika funktioner som du inte kan hitta i andra projekt, till exempel privata parkeringsplatser för 3 bilar (en av dem för elbilar), ventilations- och brandsläckningssystem för varje inomhusparkeringsplats, 24,5 m² pool, 39,5 m² poolterrass, belysningssystem för varje villa. Alla villor har en egen markyta på 500 m² och en egen trädgård på 117,5 m². Dessutom erbjuder komplexet promenadstråk, specialdesignade landskap, lekplatser, 24-timmars oavbrutet generatorsystem, en vattentank som kan användas vid vattenavbrott, 24-timmars säkerhetstjänster och övervakningskameror.

Antalya villor till salu består av ett hobbyrum, ett tvätt- och strykrum, en källare och ett förråd på källarvåningen; ett vardagsrum, ett separat kök, ett sovrum, en toalett och en vinterträdgård på bottenvåningen; 3 sovrum, 2 omklädningsrum, 3 sviter och 2 balkonger på första våningen. Det finns ett sovrum på takvåningen. Villorna är utrustade med smarta hemsystem, golvvärmesystem, hiss, köksmaskiner (kylskåp, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin), VFR-värme- och kylsystem, centraldammsugarsystem, isolerat tegel på fasaderna, laminat- och keramikgolv, duschkabin, ståldörr, videosamtalssystem, led- och spotlights.

Allmänna detaljer av Speciella villor i Antalya för en privilegierad livsstil

Villas / Antalya / Dosemealti

HissSwimmingpoolI ett komplexParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdKlädkammareDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 667.600 €*Prisuppdatering den 28.07.2021 08:55:32

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Stone ManorStone Manor544.000 €5+2 trpDosemealti / AntalyaPrivat Triplex Villa sammanflätad med naturen i Duacı KepezPrivat Triplex Villa sammanflätad med naturen i Duacı Kepez519.200 €8+1Kepez / AntalyaFristående Rymliga Hus med Pool i AntalyaFristående Rymliga Hus med Pool i Antalya931.300 €12+4Konyaalti / AntalyaVälbelägna hus i Antalya Lara nära vattenfallet DudenVälbelägna hus i Antalya Lara nära vattenfallet Duden1.631.900 €4+1 trpLara / Antalya