Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt

Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / YalincakStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / Yalincak - videoStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / Yalincak - videoStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / Yalincak - videoStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / Yalincak - videoStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / Yalincak - videoStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / Yalincak - videoStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / Yalincak - videoStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / Yalincak - videoStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Trabzon / Yalincak - videoStora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-1Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-2Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-3Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-4Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-5Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-6Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-7Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-8Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-9Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-10Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-11Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-12Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Interiör bilder-13Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Planritningar-1Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Planritningar-2Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt, Planritningar-3
Pris från 29.800 €Verifierat prisPrisuppdatering den 15.07.2021
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Trabzon / Yalincak
 • 64 m² - 171 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 12/2021
 • 7
 • Under konstruktion
 • 3 km
 • 1 km
 • 2 km
Objekt-ID TRB-035

3 Bra Anledningar att Köpa

• Trabzons största projekt med 110 000 m² och 70% grönområde
• Rymliga vardagsrum
• Sammankopplat med grönska och blueness även om projektet ligger i stadens centrum

Exklusiv Havsutsikt Trabzon Lägenheter Nära till Flygplatsen

Exklusiva havsutsikt lägenheter ligger på ett lugnt läge i Trabzon. Trabzon är särskilt populär de senaste åren bland turister som kommer från viken med sina magnifika natur, historiska och kulturella arv, traditioner och tull. Trabzon lockade särskilt turister intresse med sin svala luft av berg och platåer, floder, nederbörd och unik utsikt. Turister som drabbats av alla dessa naturliga skönheter vill njuta av dessa skönheter genom att vara husägare härifrån. Detta lyxiga bostadsområde ligger mitt i alla dessa skönheter och nära de många sociala möjligheterna. Stora och nya Trabzon lägenheter till salu ligger 2,5 km från Forum Shopping Mall och hamn, 2 km från Trabzon International Airport, 2,5 km från universitetet, 10 km från picknickområdet, 1 km från stranden och 3 km från Trabzon centrum. Dessa lyxiga lägenheter ligger också 50 km från Sumela-klostret, 90 km från Uzungol Nature Park, 69 km från Cakirgol och 55 km från Cal Cave.

Lyxigt och stort projekt har 610 elit och rymliga lägenheter. Bostadsområdet är byggt på ett område på 110.000 m² och har 33 block. Havsutsikt lägenheter har många sociala bekvämligheter för att göra ditt liv enklare som inomhus och utomhus parkeringsplats, en stor trädgård med grönområde, vandringsleder, cafeteria, marknad, kamelior, lekplatser för barn, gym, turkiskt bad, bastu, inomhuspool , religiös anläggning, sportområden, hiss, en varuhiss, en vaktmästare, 24/7 säkerhets- och säkerhetskamerasystem.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong.

2-rumslägenheter med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, ett omklädningsrum och 2 balkonger.

3 sovrumslägenheter med ett stort vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, en toalett, ett eget badrum, ett omklädningsrum, en stor balkong med utsikt över havet.

Alla lägenheter har oberoende värmesystem med naturgas, internetuppkoppling och satellit-TV-system.

* Vänligen kontakta oss för tillgänglighet och betalningsvillkor.

Allmänna detaljer av Stora och rymliga lägenheter i Trabzon med havs- och naturutsikt

Lägenheter / Trabzon / Yalincak

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschGrillplatsEn-suite-badrumInternetBalkongSeparat kökStrand (500-1.000 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter29.800 €2+1 Lägenheter56.100 €3+1 Lägenheter59.100 €*Prisuppdatering den 15.07.2021 11:54:23

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Samtida lägenheter med rika komplexa funktioner i TrabzonSamtida lägenheter med rika komplexa funktioner i Trabzon29.200 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonBillig Fastighet i Trabzon med Olika AlternativBillig Fastighet i Trabzon med Olika Alternativ27.300 €1+1, 3+1 duplex, 3+1, 4+1Ortahisar / TrabzonBekväma lägenheter i Trabzon i lyxprojektetBekväma lägenheter i Trabzon i lyxprojektet32.300 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2Yalincak / TrabzonInvesteringslägenheter med rika sociala faciliteter i TrabzonInvesteringslägenheter med rika sociala faciliteter i Trabzon32.800 €2+1, 3+1Akcaabat / Trabzon