Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Studenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli

Studenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / CentrumStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoStudenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Interiör bilder-1Studenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Interiör bilder-2Studenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Interiör bilder-3Studenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Interiör bilder-4Studenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Planritningar-1Studenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli, Planritningar-2
Pris 45.000 €
 • Allmänna detaljer
 • Studio
 • COURTAGEFRITT
 • Kocaeli / Centrum
 • 60 m²
 • 1+0
 • 1
 • 02/2022
 • 5
 • Under konstruktion
 • 9 km
 • 63 km
Objekt-ID KCO-0008

Topp 3 skäl att köpa

• Alldeles intill universitetet, vars enorma 6,5 ​​miljoner m² stora campus
• Minsta 65% värdeökning fram till leverans
• Lämplig för att få turkiskt medborgarskap

Studenthus med hög avkastning på investeringen bredvid campus i Kocaeli

Studenthus till salu i Kocaeli ligger bredvid Kocaeli University. Kocaeli är en av de mest föredragna provinserna för studenter att studera med sin närhet till Istanbul och Marmara städer och stora utbildningsmöjligheter. UNIVA-projektet, tillhandahållet av ett välkänt miljövänligt varumärke, är mycket efterfrågat och ligger i ett mycket attraktivt område, en kort promenad från universitetet och bara 9 km från stadens centrum, 10 km från Kocaelis busstation, 63 km från Sabiha Gökçen flygplats och 85 km från Istanbul.

Mer än 81.000 studenter fortsätter sin utbildning vid Kocaeli University, och cirka 52% av denna befolkning har bostadsproblem. De nuvarande bostadsalternativen är oförmögna att tillhandahålla fysiska förhållanden som är användbara och modernt bostadsutrymme för den växande studentpopulationen. UNIVA strävar efter att öka elevernas livskvalitet genom att erbjuda attraktiva platser med välbehövliga sociala områden som stöds av högteknologi medan de bor och studerar, och att ge investerare maximal vinst samtidigt.

Investeringsfördelarna med detta värdefulla projekt är följande:

• Hög avkastning upp till 12% på i genomsnitt 8 år (det är en 25-årsperiod i vanliga fastigheter)
• Minst 8% hyresintäktsgaranti vilket är tre gånger mer lönsamt än andra alternativ
• Lämplig för att få turkiskt medborgarskap

Enligt en UNESCO-rapport är Turkiet det andra valet för utbildning av utländska studenter. UNIVA uppmärksammar också världsberömda studentföreningar. Med tanke på den stora efterfrågan från både inhemska och utländska kommer detta projekt att vara en ny investeringsmodell på marknaden och det kommer att kunna göra en stor vinst även för investerare som har små besparingar.

Studenthusprojektet byggdes på en yta på 26 305 m². Den har ledning som driver hela verksamheten, som att hitta hyresgäster, avgifter och underhåll och reparation. Dessutom har projektet mottagning, hälsocenter, arbetsrum, bibliotek, fotokopior, utomhusområden, gym, musik- och konstrum, tvätt- och strykrum, kemtvätt, PlayStation-rum, hobbyrum, bio- och TV-rum, matsal café, viloplatser, frisör, förvaringsutrymme och stormarknader. Detta projekt med flera sociala områden är mycket attraktivt för universitetsstudenter såväl som familjer som letar efter en bekväm, organiserad och säker plats för sina barn. Mer detaljerat tillhandahåller Univa studieområden utformade enligt institutionerna vid universiteten i regionen för att bidra till studenternas produktiva arbete. Projektet erbjuder också kortvarigt boende för studerandes familjer.

Projektets totala sängkapacitet, som består av totalt 262 enheter, är 786. I detta projekt planeras varje enhet som ett studiohus. Dessa studior är organiserade som ett gemensamt utrymme med 3 sängar för 3 studenter med badrum. Alla hus levereras fullt möblerade.

Typer av studenthus

Studenthus är 60 m² med ett sovrum och ett badrum. (Kök och vardagsrum är gemensamma utrymmen för vart och ett av de två husen.)

Obs! UNIVA Student House-projektet är bara lämpligt för investeringsändamål. Personen har ingen rätt att flytta in i dem. De kan hyras till studenterna.

*För att få mer information om UNIVA Student Housing Project kan du läsa den relaterade artikeln här: Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder

Allmänna detaljer av Studenthus Bredvid Universitetet i Kocaeli

Lägenheter / Kocaeli / Centrum

HissI ett komplexGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraCentral parabolantennDuschMöblerÖppenplanlösning Kök
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 45.000 €*Prisuppdatering den 7.07.2021 15:05:48

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lägenheter i komplex med pool och Turkiskt bad i KocaeliLägenheter i komplex med pool och Turkiskt bad i Kocaeli43.200 €1+1, 1+1 dp, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1 dpKartepe / KocaeliVäl beläget lyxig fastighet i Kartepe KocaeliVäl beläget lyxig fastighet i Kartepe Kocaeli48.500 €1+1, 2+1, 3+1Kartepe / KocaeliLyxiga lägenheter sammanflätade med naturen i KocaeliLyxiga lägenheter sammanflätade med naturen i Kocaeli49.700 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1Basiskele / KocaeliFastighet i ett komplex med rika faciliteter i KocaeliFastighet i ett komplex med rika faciliteter i Kocaeli56.700 €1+1 dp, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1 dpBasiskele / Kocaeli