Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Studenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya

Studenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / CentrumStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Sakarya / Centrum - videoStudenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Interiör bilder-1Studenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya, Interiör bilder-2
39.100 € % 15
Pris 33.100 €
 • Allmänna detaljer
 • Studio
 • COURTAGEFRITT
 • Sakarya / Centrum
 • 45 m²
 • 1+0
 • 1
 • 09/2021
 • Under konstruktion
 • 10 km
 • 39 km
 • 100 km
Objekt-ID RYX-0002

KAMPANJE DETALJER

Studentlägenheter med hög avkastning på investering i Sakarya erbjuder 15% rabattkampanj för Antalya Homes ® -kunder. Kampanjens detaljer är som följer:

• Försäljningspriset för en enda enhet är nu 330.000 TL istället för 390.000 TL.

Obs! Den här kampanjen är endast tillgänglig för begränsade enheter och för kontantbetalningar.

Om du inte vill missa denna fantastiska investeringsmöjlighet, ring oss idag!

Giltig till 30.04.2021 03:11:00visa alla kampanjer >>>

Topp 3 skäl att köpa

• Bredvid universitetet med 100.000 studenter
• Hyresintäktsgaranti
• Avkastning på investering från 8 år

UNIVA Studenthus med lönsam investeringsmöjlighet i Sakarya

Studenthus till salu ligger i Sakarya, en av Marmara-regionens utvecklingsstäder. Sakarya University har 100 000 studenter varje år, men det finns ett boende problem för studenter i Sakarya. Så UNIVA erbjuder ett nytt bostadsprojekt är en unik möjlighet för investerare som letar efter en lönsam investeringsmöjlighet. Projektet erbjuder en dynamisk investeringsmetod som ger stor avkastning med små investeringar. Studenthus till salu i Sakarya ligger 300 m från Sakarya University, 500 m från Hospital, 2 km från Sapanca Lake, 2 km från Arteria Shopping Center, 8 km från Sakarya Bus Station, 10 km från centrum, 28 km från Kartepe, och 100 km från Sabiha Gökçen flygplats.

UNIVA Student House-projektet fokuserar på de städer som har begränsade möjligheter för studenter på grund av boende, sociala bekvämligheter och fysiska förhållanden. Projektet är en studenthem och har en ledning som gör hela verksamheten som att hitta hyresgäster, avgifter och underhåll och reparation. De största fördelarna med denna nya investeringsmodell är;

Minst 8% (upp till 12%) hyresintäktsgaranti i 5 år
• Avkastning på investering på åtta år (i traditionella investeringsmöjligheter kan detta ta 16-25 år)
• Lämplig för att få Turkiskt medborgarskap

I detta studenthusprojekt finns det 10 kvarter bestående av 808 lägenheter med en kapacitet på 2424 bäddar på en mark på 58,336 m². Projektet består av ett bibliotek, wifi, lagringsenheter, studierum, fotokopior, städtjänster, tvättstuga, hälsovård, reception, bio, hobbyrum, TV- och spelrum, musik- och konstrum, inomhuspool, gym, sportområden, matsal, café, marknad, shoppingområden, frisör och masjid. Sovsalen erbjuder också vardagsrum för familjer till studenter på korta besök också.

De fullt möblerade husen har ett sovrum och ett badrum. Kök och vardagsrum är gemensamma utrymmen för var och en av de 2 studiorna, med tillräckligt med utrymme för 3 studenter att bo bekvämt.

Obs! Studentboende är endast lämpligt för investeringsändamål. Ägaren har titeln, men ingen rätt att flytta in i sovsalarna. UNIVA Student House tar hand om allt underhåll, reparation, anläggningshantering, avgifter och hyresgäste.

Allmänna detaljer av Studenthus med hyresintäktsgaranti i Sakarya

Lägenheter / Sakarya / Centrum

HissSwimmingpoolVaktmästareParkeringSäkerhet 24/7TennisbanaCentral parabolantennDuschMöblerBalkong
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

39.100 €% 15  Pris 33.100 €*Prisuppdatering den 15.04.2021 11:05:05

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties