Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

TEKCE Academy är född!

1.10.2019

Tekce Academy logoAntalya Homes Emlak A.Ş.s huvudmål är den ständiga utvecklingen av dess folk. Vi har alltid försökt ge dem möjligheter till självförbättring och utveckling så att de kan uppnå framgång på både arbets- och personliga nivåer. Som ett resultat föddes TEKCE Academy och det första träningsprogrammet ägde rum den 1 oktober, 2019.

De nya medarbetarna går igenom ett 6-veckors utbildningsprogram som styrs och övervakas av en erfaren instruktör Herr Levent Bektas som är Tekce Academy Manager.

Den första träningen startade den 1 oktober 2019 med hittills 20 praktikanter. Herr Levent ser till att utbildningsprogrammen tillhandahåller den grundläggande kunskap som en ny anställd kräver för att vara en framgångsrik fastighetsmäklare. Han ser också till att detta utbildningsprogram hjälper dem att förstå arbetets natur mer professionellt och på ett organiserat sätt.

Vad kan man förvänta sig av TEKCE Academy 6 veckors program?

1: a examen från Tekce Academy

Eftersom vi sticker ut unikt, tillhandahåller vi ett mycket professionellt utbildningsprogram. För att lyckas med vår utbildning tillhandahålls våra utbildningsprogram av vårt erfarna team, som kommer att arbeta med de nya anställda från A till Ö för att skapa de mycket professionella agenter vi försöker uppnå. Som ett resultat ska dessa nya agenter tjäna våra kunder med hög kvalitet och hög standard.

Detta intensiva sexveckors utbildningsprogram ger full kunskap om fastighetsregler och lagstiftning, avgörande punkter att tänka på och den etiska kod som ska följas.

Akademin tillhandahåller också fallstudier för att hjälpa våra nya agenter att behärska de viktigaste och viktiga knepen som krävs för att utmärka sig i det här jobbet. Så att efter utbildningen kommer agenterna att leverera en enastående service till våra kunder.

Vad är speciellt med Tekce Academy Training Program?

Det som gör träningsprogrammet mer effektivt är det faktum att det ger verklig arbetslivserfarenhet och gör det möjligt för praktikanter att se hur försäljningen sker. På detta sätt gör det det lätt för dem att känna sig del av teamet och delta i deras nya arbetsplats. Antalya hem Emlak A.Ş. ledningen är medveten om att genom att tillhandahålla en så användbar och stödjande arbetsplats kommer den att motivera deras nya anställda att agera sitt bästa, bara inom sex (6) veckor.

Vi på Antalya Homes Emlak behöver inte erfarenhet inom fastighetsområdet för att vara en del av vårt team, så länge du brinner för att arbeta i fastigheter; eftersom vi kan skapa ett mycket professionellt team som kommer att utmärka sig i sina jobb och kommer att kunna vara en del av det bästa fastighetsbolaget i Turkiet.

Tekce Academy

Tekce Academy

Intresserad av att vara medlem i Antalya Homes?

Om ja, har du tagit det första steget i din karriärs framsteg och utveckling! Allt du behöver ha är en angelägen om att lära sig personlighet, en passion för fastighetsområdet, förmågan att arbeta inom ett multinationellt företag och en vilja att anta nya idéer. Allt du behöver göra är att bara besöka sidan "Arbeta med oss" och leta efter din framtida position.

Nyheter11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN