Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

The Land of Legends Theme Park

14.07.2016

The Land of Legends Theme Park BelekVälkommen till The Land of Legends Theme Park

5-stjärnigt hotell med Disney koncept lanserades i Belek av Rixos hotell. Det finns 3 partner i detta projekt; Fettah Tamince, Emaar och Franco Dragone. The Land of Legends Theme Park är byggt på en 639,110 m² stor tomt och ligger i området Kadriye/Belek. Rixos Theme Parksom är ett turistkomplex tros vara en betydande fördel för Turkiet. Efter genomförandet av detta fantastiska projekt förväntas turismen att bli mycket större i Belek och Antalya. Tack vare detta stora projekt kommer turismen att sprida sig till 12 månader i Medelhavsregionen. Land of Legends Theme Park kommer att bli en av världens mest populära nöjescenter i 2-3 år.

Detta enorma projekt som ligger i Belek består av 3 steg. Den första etappen av projektet avslutades den 1 juli 2016. Hittills ligger kostnaden för projektet på 1.500.000.000 TL. Den andra och tredje etappen av hotellet kommer att slutföras under år 2019. Investeringsbudgeten i slutet av projektet kommer att nå den totala suman på 4.000.000.000 TL.

RixosTheme Park ligger i Antalya. Från projektet har man 2 km till Belek centrum, 27 km till den internationella flygplatsen i Antalyaoch 37 km till Antalya centrum. Belka Golf Club och Garden of Tolerance ligger 15 minuter härifrån samt Kaya Eagles Golf Club och Carya Golf Club ligger 3 km härifrån.

Koncept och faciliteter på Hotellet

The Land of Legends Theme Parks specialdesignade rum och sviter har detaljer som återspeglar och fantasi delar av olika berättelser. Hotellet består av 401 rum och totalt 1100 sängar. Hotellets gäster använder Rixos Premium Belek Hotel strand som ligger 13 km från komplexet. Användning av stranden och alla tjänster är betalda. Det finns en gratisbuss till stranden under de tider som fastställs av hotellet.

The Land of Legends Theme Park har många sociala bekvämligheter som flygtransfer, souvenirbutik, köpcentrum, faciliteter för funktionshindrade, familjerum, utomhus och inomhus parkering, hyrbil, förstklassiga restauranger, restauranger a'la carte, kaféer, konditorier, barer (vitamin bar, smoothies bar, loby bar, snackbar och poolbar), barnklubb, dagis, lekplats, mötesrum, konferensrum, utställningshallar, hantverks butiker, teater rum, promenadstigar, cykel och skateboard parker, tennisbana, Luna Park, Akvarium, Aquapark, bowling, gym, utomhus- och inomhus pool, SPA, turkiskt bad, ångbad, bastu, massagerum och frisörsalong.

Det finns fyra olika typer av rum på hotellet. Deluxe rum är 38-43 m² med en terrass eller balkong. Dessa rum är lämpliga för 2+2 boende. Juniorsvit är 73-130 m² med ett sovrum, ett vardagsrum, 2 badrum och en terrass eller en balkong. Det anslutna familjerummet är 76-86 m2 med en terrass eller en balkong. Dessa rum är lämpliga för 4+3 boende. Presidential svitär 244 m² med ett sovrum (eventuellt 2 sovrum), en matsal, ett kök, ett vardagsrum, en klädkammare, ett badrum, 2 toaletter, en jacuzzi och en terrass. Alla rum har många tekniska möjligheter som 3D-TV-sändning och tv-spelskonsol. Det finns också många faciliteter såsom minibar, daglig städning, morgonrockar, hårtork, luftkonditionering, kaffe- tekokare och safe box i varje rum.

The Land of Legends Theme Park

Dessutom har Theme Park många speciella nöjen som Aqua World, vattenpark, Crazy Zone, LazyZone, Marine Zone och Mystisk Castle.

Aqua World: Här finns många snabba rutschbanor, en galen flod, pool och en dekorativ pool.
Vattenpark: Det kommer att kännas som om att du är på en tropisk ö med vita sandstränder och palmer som vajar i vinden.
Crazy Zone: Det finns mer än 55 vattenrutschbanor, vatten-dalbana, 5D biosalong, galen flod och tidspool.
LazyZone: Det finns mer än 22 vattenrutschbanor, gitarr boll, tidspooloch badringar här.
MarineZone: Det här området är till för de vackra varelserna i Medelhavet, inklusive tropiska fiskar. Här kommer du att ha en möjlighet att se delfiner, hajar och vita valar. Här finns många sevärdheter att göra som t.ex. delfin stadion som har plats för 1800 personer, simma med delfiner eller varför inte åke på en undervattenssafari.
Mystisk Castle: Detta slott har en längd av 111 meter. Mystisk Castle har utsikt över miljön från observations terrasser som ärpå 60 och 42 meter i höjd.

Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN