Ring oss +90 242 324 54 94

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Tomt i Mahmutlar

Tomt i Mahmutlar, Alanya / MahmutlarTomt i Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoTomt i Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoTomt i Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoTomt i Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoTomt i Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - videoTomt i Mahmutlar, Alanya / Mahmutlar - video
: på begäran
  • Allmänna detaljer
  • Alanya / Mahmutlar
  • 2570 m²
  • UTSÅLD
  • 6 km
  • 10 m
  • 15 km
Objekt-ID ARSA-017

Strandtomt till salu i Alanya

Mycket tilltalande tomt precis vid havet och med stor utsikt över bergen till salu i Mahmutlar, Alanya. Det ligger i nära till Mahmutlar centrum där du kan hitta kommersiella och fritid ändamål. Det finns en huvudväg intill tomten som direkt ansluter till Antalya och Gazipaşa Airport.There är en tunnel passage under den huvudsakliga vägen till stranden.

Det är helt 2,570 m2 och lämpar sig för konstruktion med kommersiellt eller bostäder purposes. Det kan byggas 42 enheter av stora 3-rumslägenheter med stora balkonger som tittar mot havet.

Pris Uppskattning av havet tomt:

I comperes till andra grunder och projekt inom Mahmutlar regionen och på grund av läget på marken en förväntad försäljningspriset uppgår till cirka 2.000.000 Euro.

Allmänna detaljer av Tomt i Mahmutlar

Flygplats (0-50 km.)
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Kostnadspriset är i Turkiska Lire. Priserna är början priser. Växlingskurs är uppdateras dagligen.

Gratis BroschyrGratis Broschyr Tomt i MahmutlarTomt i Mahmutlar
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Tomt med Havsutsikt till Salu i TurkietTomt med Havsutsikt till Salu i Turkiet2.588.000 €Konakli / AlanyaKommersiell Tomter till Salu TurkietKommersiell Tomter till Salu Turkiet2.808.000 €Konakli / Alanya
Vi anställer