Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenhet till Salu i Trabzon | Lägenheter i Trabzon

Lägenheter till salu till i Trabzontill förmånliga priser

Turkiet är ett populärt turistmål och miljontals turister varje år kommer för att se detta vackra och fridfulla land. Trots att de kommer att se landet för en gång, blir de kär i tradition, kultur, historia och modernt samhälle. Trabzon är ett av spännande ställen att vara längs Svarta havskusten. Många vill investera i fastighetsmarknaden i Turkiet, särskilt i Trabzon eftersom det är en av de blomstrande marknaderna i landet.

Det är mycket investeringar från såväl lokala som internationella investerare vad gäller lägenhet i Trabzon till salu eftersom det finns många megaprojekt som startas i Trabzon. Turkiska staten vidtar åtgärder för att dessa megaprojekt inte kommer att skada stadens skönhet och ser till att dessa projekt inte skadar naturliga skönheten. Fastighetspriserna förväntas öka under åren, så det är rätt tid att investera i lägenheter i Trabzon.

Lägenhet till salu i Trabzon | Lägenheter i Trabzon

Fantastiska skönheten, historiska platserna och rika civilisationen är en faktor som leder människor mot detta land. Sevärdheter, kultur och stora traditionen är en viktig faktor som lockar människorna till detta land. Turkiet är på väg mot EU medlemskap, men efter att få medlemskap i Europeiska unionen blir en het marknad för potentiella investerare i alla sektorer liksom köpa lägenhet Trabzon.

När det handlar om fastighetsmarknaden och lägenheter Trabzon, Trabzon ett bra alternativ idag. Priserna på fastigheter i Turkiet jämfört med andra delar av världen är låga och överkomliga men tillväxten är mycket större. Enligt en undersökning har det observerats att priserna på fastigheter har ökat ca 13% i Turkiet som visar en hel del av tillväxten.

Trabzon lägenheter är omgiven av havet och vacker natur, den breda kustlinjen och vackra och historiska platser är den viktigaste källan till attraktion för människor att investera i denna stad.

Att köpa fastigheter i Trabzon är ett klokt beslut. Det har konstaterats att människor över hela världen är mycket intresserade av att investera i lägenheter till salu i Trabzon. Anledningen till detta är den nya fastighetslagen. Denna lag tillåter inte bara människor från utlandet att köpa tomt, men också att de har ökat procenten de kan få köpa. Nu kan utländska köpare får köpa upp till 2,5 hektar tomt i Turkiet med villkor om att det inte ligger nära militärzoner. Turkiet har ett stort antal turister som kommer och besöker. Detta har gjort det möjligt för människor att se fastigheterna och köpa dem. Ökningen i turismen har gjort det möjligt för människor att bygga lägenheter och villor. Detta är anledningen till fastighetsmarknaden blomstrar. Medans turismen blir större i området, ökar intresset för Trabzon lägenheter till salu. Den andra anledningen till att människor lockas att köpa i Turkiet är lägre fastighetsskatt jämfört med andra delar av Europa. Utländska medborgare får låna i Turkiska banker för att köpa lägenhet eller tomt vare sig för privat bruk eller affärsverksamhet.

Den stora satsningen på fastigheter i Turkiet kommer från Gulfstaterna, Ryssland, USA och Tyskland. När priserna förväntas höja är det rätt beslut att investera i lägenheter till salu Trabzon, villor och hus till salu i Trabzon eller bostäder i Trabzon. Det finns många vackra Trabzon lägenheter till salu med utsikt över Svarta havet. Trabzon villor har det varit bästa valet av köparna från Gulfstaterna under 2015.

Vi på Antalya Homes Fastighetsförmedling i Trabzon har eget kontor med duktiga fastighetsmäklare i Trabzon som gärna hjälper dig att köpa lägenhet i Trabzon. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha ytterligare information om lägenhet till salu i Trabzon och bostad priser i Trabzon.


Besök vårt kontor i Yomra, Trabzon

Bostäder med avbetalningsplanNY!Alla(16)12Månad(10)24Månad(5)36Månad(2)48Månad(0)60Månad(0)( %0 ränta )

TypAlla(27)Lägenheter(27)Villas(5)Land(2)Kommersiella Fastigheter(3)

SovrumAlla27Studio(0)1+1(8)2+1(11)3+1(21)4+1(9)5+1(1)6+(0)

PrisklassAlla(27)up to 50.000 €(18)50.000-75.000 €(5)75.000-100.000 €(2)100.000-150.000 €(2)

Visa bara objekt med havsutsikt

Stad, OrtALLA TRABZON(27)AKCAABAT(2)ARAKLI(3)CENTRUM(3)OF(1)ORTAHISAR(11)YALINCAK(3)YOMRA(4)

GÅ TILL
TOPPEN