Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Turkiet avslöjade COVID-19 normaliseringsplan

19.05.2020

Turkiet har inlett normaliseringsprocessen efter uttalandet från Republiken Turkiets president, Recep Tayyip Erdogan, och sade: "Vi strävar efter att gå över till det normala efter Ramadan". I normaliseringsprocessen planeras fyra stegs färdplan.

Turkiets 4-stegs normaliseringsplan

Turkiets 4-stegs normaliseringsplan

Fas 1: 11 - 26 maj 2020

Att underlätta åtgärderna för inneslutning av koronavirus har påbörjats genom att lyfta begränsningen av resor i sju provinser (Antalya, Mersin, Muğla, Aydın, Erzurum, Hatay ve Malatya). För första gången på veckor får äldre, barn och tonåringar gå ut under den tid som tilldelats dem, men bara för en dag. Från och med den 11 maj öppnade vissa företag som frisörer, barbershops och skönhetssalonger sina dörrar och gallerior får också öppnas med specifika åtgärder.

Fas 2: 27 maj - 31 augusti 2020

Övergången till fas 2 planeras med Eid al-Fitr, Ramadans högtid. I detta skede planeras begränsningar av utegångsförbud att upphöra och flygningar kommer att börja gradvis.

Juni 2020: I händelse av att uppgifterna fortsätter på ett positivt sätt syftar det till att ta bort utegångsförbudet för personer över 65 år helt i juni och att avsluta de allmänna utegångsförbud som tillämpades i helgen. Under denna period kommer hotell, resorts, kaféer och restauranger att börja tjäna i enlighet med fastställda regler och med vissa begränsningar. För att turismtjänster ska starta kommer ett certifieringsarbete att undersökas. Det är också förutsett att bibliotek öppnas och idrottsliga tävlingar börjar.

Juli 2020: Verksamheter som biograf och friluftsteater planeras starta med några begränsningar och maskplikt.

Fas 3: 1 september - 31 december 2020

Detta kommer att vara fasen för start av alla flygtjänster om allt går bra fram till dess. Skolorna planeras öppnas den 1 september. Aktiviteter som konserter och bröllopsceremonier i inomhusområden förväntas också starta under denna period.

Fas 4: 1 januari 2021 - ...

Den förväntade sig återgå till det normala med detta steg och det anses att vaccinet mot Covid-19 kommer att utvecklas senast i fas 4.

Det kommer att vara nödvändigt att försiktighetsåtgärder som maskanvändning och att hålla det sociala avståndet tillämpas noggrant under hela denna process.

Turkish Airlines planerar att återuppta begränsade flygningar i juni

En annan fråga som oftast ställs om normaliseringsplanen är "När börjar flygningen?". När det gäller vad resebegränsningarna kommer att vara, är Turkish Airlines planer tydligare nu.

Turkish Airlines, flygbolaget som flyger till de flesta länder i världen, hade stoppat internationella och inrikesflyg i slutet av mars på grund av COVID-19-pandemin. Nu har de utarbetat tre månaders planer.

Enligt planen kommer inrikesflyg att återupptas i juni och återinföra internationella flygningar gradvis. Flygbolaget förväntas återuppta internationella flygningar till 23 städer (19 länder) i juni och gradvis lägga till destinationer genom juli och augusti.

60% av de internationella flygningarna planeras starta i det första steget. De länder som flygningen kommer att återupptas i juni är Kanada-Toronto, Kazakstan-Almaty, Afghanistan-Kabil, Japan-Tokio, Kina-Shanghai, Sydkorea-Seul, Singapore, Danmark-Köpenhamn, Sverige-Stockholm, Tyskland-Frankfurt, Berlin , Düsseldorf, Norge-Oslo, Österrike-Wien, Nederländerna-Amsterdam, Belgien-Bryssel, Vitryssland-Minsk, Israel-Tel-Aviv, Kuwait, Georgien-Tbilisi och Libanon-Beirut.

Turkish Airlines planerar att återuppta begränsade flygningar i juni

Det är planerat att flyga till 74 länder och 103 destinationer i juli och 98 länder till 160 destinationer i augusti, och därmed öka flygningarna gradvis på tre månader.

Det finns ytterligare försiktighetsåtgärder beträffande resan, såsom att utfärda ett resekort till passagerarna på internationella flygningar och att skriva ner informationen som destinationen, platsen och vistelsetiden osv. Dessutom är privat sjukförsäkring obligatorisk för utländska passagerare, och kroppstemperatur mäts av värmekameror för alla som kommer in i terminalen.

Medan våra kontor är stängda under hela Covid-19-processen fortsätter vi att tillhandahålla tjänster med hela vårt team från våra hem, via telefon och online-kanaler. Vi genomför även visningsturer via vår TeleProperty-tjänst eller genom att följa resereglerna när det är möjligt. Med normaliseringsplanen öppnas våra kontor den 15 juni 2020 med full kapacitet.

Relaterade nyheter...

Hur kämpar Turkiet mot COVID-19?Covid-19 och Dess Effekter på den Turkiska Fastighetsmarknaden
Nyheter8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
16.02.2021
Utländska Investerare Vill Ha Sina Fastigheter i Turkiet!
4.02.2021
Bitcoin toppad, vinst realiserad i fastigheter
28.12.2020
Guiden för fastighetsköp: Istanbul på 6 språk har lanserats.
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN