Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt

Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / BeylikduzuTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Istanbul / Beylikduzu - videoTurkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-1Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-2Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-3Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-4Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-5Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-6Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-7Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-8Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-9Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt, Planritningar-10
Pris från 46.500 €Verifierat prisPrisuppdatering den 4.08.2020
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Beylikduzu
 • 60 m² - 137 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1, 2
 • 1
 • 06/2019
 • 9
 • Klart att flytta in
 • 1 km
 • 52 km
Objekt-ID IST-166

KAMPANJE DETALJER

Erbjudandet gäller för 1+1 lägenheter. Hyresinkomstgarantin är 6% i genomsnitt årligen. För att dra nytta av denna kampanj måste du göra ett köp i förväg.

Ring oss nu för att fånga denna fantastiska investeringsmöjlighet!

Giltig till 30.09.2020 09:30:00visa alla kampanjer >>>

3 Bra anledningar att köpa

• Turkiskt medborgarskapsmöjlighet
• Fantastisk havsutsikt
• 4 minuter till West Marina

Unika utformade Turkiet lägenheter i Istanbul nära alla sociala bekvämligheter

Turkiet lägenheter till salu ligger i Beylikduzu. Beylikduzu har en viktig position i European Side of Istanbul. Beylikduzu har varit ett populärt bostadsområde under de senaste åren med många innovationer som stadsomvandlingen och bostadsprojekt med märkesvaror. Dessutom har denna region huvudförbindelser till staden som TEM och E5 motorvägar.

Lägenheter i Istanbul, Beylikduzu ligger 1 minut till Ambarli hamn, 4 minuter till West Marina, 2 minuter till Mermeciler Industry, 5 minuter till Gelisim University, 4 minuter till Medilife Hospital och 5 minuter till Beykent University. Dessutom ligger dessa Beylikduzu-lägenheter 52 km till den internationella Istanbul flygplatsen, 8 minuter till TEM Highway, 3 minuter till E5 Highway och 5 minuter till Torium, Marmara Park och Koctas Shopping Malls.

Köpcentra i denna region: Anpa Gross Market, Pelican Köpcentrum, Ritim Entertainment Center for Kids, Seyidoglu Köpcentrum, Beylikduzu Migros, Media Markt, CarrefourSA, Bauhaus, Semerkand Line Köpcentrum och Beylikdüzü Tespo.

Skolor i denna region: Osman Nuri Bakirci Secondary School, Nakipoglu Cumhuriyet Anatolian High School, Private Beylikduzu Final Högskola, American Culture Avcilar, Ihlas College, Esenyurt Anatolian High School, Avcilar Anatolian High Högskola, Avcilar Anatolian Imam Hatip Högskola, Private Haseki Medical -Vocational Högskola, Avcilar Doga College, Mustafa Kemal Pasa Secondary Skolal, Firuzkoy Vocational and Technical Högskola och Mehmetcik Elementary School.

Bostadsprojektet har en total yta på 10 000 m² och detta komplex består av 3 block och 495 lägenheter och 44 kommersiella enheter. Det finns 48 enheter med 1 sovrum och 7 enheter med 2 sovrum på varje våning. Alla lägenheter i detta projekt har utsikt över havet och landskapet.

Havsutsikt Istanbul lägenheter i Turkiet har många gemensamma funktioner som den väl utformade trädgården, inomhus- och utomhusparkeringsplatser, lekplats för barn, gym, fotbolls- och basketplaner, organisationsrum, biograf, spelcenter, gästrum, biljard och bordtennis, reception, vaktmästare, hissar, generator, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Det finns 2 typer av lediga lägenheter till salu i havsutsiktsprojektet

Lägenheter med 1 sovrum är 60 m² med vardagsrum, öppet kök och badrum.

Lägenheter med 2 sovrum är 87-137 m² med vardagsrum, öppen planlösning eller separat kök, badrum och badrum. (Vissa av lägenheterna med 2 sovrum har balkong och toalett.)

Unika designade lägenheter har lyxig inredning såsom en ståldörr, duschkabin, köksapparater och satellit-TV-system.

Kontakta oss för tillgänglighet och betalningsvillkor.

Allmänna detaljer av Turkiet Lägenheter till salu i Istanbul med havsutsikt

Lägenheter / Istanbul / Beylikduzu

HissI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökHavsutsiktCentrum
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter46.500 €2+1 Lägenheter64.100 €*Prisuppdatering den 4.08.2020 11:46:57

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lägenheter som erbjuder lyxig livsstil i Esenyurt IstanbulLägenheter som erbjuder lyxig livsstil i Esenyurt Istanbul42.400 €1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulIstanbul Lägenheter i ett Naturvänligt KomplexIstanbul Lägenheter i ett Naturvänligt Komplex39.000 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulLägenheter i Central Sea View i Istanbul BuyukcekmeceLägenheter i Central Sea View i Istanbul Buyukcekmece46.600 €StdBuyukcekmece / IstanbulNyckelfärdiga Lägenheter med Modern Design i IstanbulNyckelfärdiga Lägenheter med Modern Design i Istanbul49.000 €2+1Esenyurt / Istanbul