Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Turkiet: 7:e landet att leva och arbeta runt om i världen

13.07.2019

Undersökningen "Expat explorer" anordnad av HSBC Group för 163 länder; att lära sig vilka länder som är bäst att bo och arbeta i. Schweiz har rankat på första plats enligt denna undersökning. Turkiet har rankat på 7:e plats bland 163 länder, före Tyskland. Denna undersökning är den mest omfattande och långlöpande världen runt. Topp 10 listan över levande länder är som följd här; Schweiz, Singapore, Kanada, Spanien, Nya Zeeland, Australien, Turkiet, Tyskland, Förenade Arabemiraten, Vietnam. Klicka för detaljerad lista.

En fin värd för expats: Turkiet

Turkiska människor är värd uppriktigt utländska medarbetare, de hjälper dem i allt de behöver och behandlar dem med respekt. Forskning visar att majoriteten av expatsna är glada att bo i Turkiet. Enligt undersökningen publicerad av HSBC-gruppen;

- 50% av expatsna kan spendera mer tid med sina hobbyer och deras familjer.Turkey's ranking and scores
- 55% av expatsna kan lätt nå sina önskemål som det bättre hus eller bil i Turkiet.
- 57% av expats kan få de nya yrkena som att lära sig ett nytt språk, dykning och matlagning från turkiska köket.
- 58% av expatserna indikerar att Turkiet har kvalitet och bra mat.
- 59% av expatsna kan lätt resa till andra länder.
- 59% av expats som den turkiska kulturstrukturen.
- 60% av expatsna kan arbeta bättre i Turkiet än i sina länder.
- 62% av expatsna kan ha högre levnadsstandard i Turkiet än i deras land.
- 63% av expatsna bor i centrum för att resa enkelt.
- 72% av expats fascineras av arkitektoniska mönster av byggnader, naturparker, monument, kultur och historisk struktur i Turkiet.

Dessutom har Turkiet ett smakfullt kök som föredras av de flesta utländska medarbetare. Enligt utländska anställda erbjuder Turkiet en bra balans mellan arbete och privatliv. Annars anser utländska medarbetare att det är enkelt att resa från Turkiet till andra länder, vilket anses vara en stor fördel för dem.Ta reda på mer om 2019 HSBC Expat Explorer Survey.

* Se Turkiets ranking och betyg genom att klicka på bilden.

Varför Expats föredrar att leva i Turkiet?

Turkiet är ett snabbt utvecklingsland som bevittnar många invandrare från andra länder. Expats känner sig säkra i Turkiet på grund av det faktum att landets ekonomi växer upp dagligen. Landet har ett rikt multikulturellt samhälle. Människor från olika kulturer bor bekvämt i Turkiet. Under hela historien har Turkiet alltid accepterat människor från olika kulturer, och det gör det ändå till idag.

Dessutom spelar den rika konstruktionstypen, gammal och modern arkitektur, en avgörande aspekt för att öka människors beundran för Turkiet. Dess gamla byggnader som moskéer, kyrkor, monument och hus skyddas av kommunerna och lokalbefolkningen i Turkiet. Expats beundrar denna blandade arkitektoniska struktur.

Den fantastiska naturen som Turkiet besitter och dess fantastiska naturliga regioner som Svarta havet, Medelhavet, Egeiska havet, Marmarahavet, naturparker, stora skogar och de andra unika naturområdena liknas av expats.

Den turkiska regeringen underlättar arbetsrätten gradvis för att underlätta för utlänningar att arbeta och känna sig mer bekväm. I allmänhet arbetsvillkor i Turkiet är bättre än hemlandet av expats.

"Om du planerar att leva genom att köpa en fastighet i Turkiet, kontakta vårt vänliga, flerspråkiga expertteam och dra nytta av vår lokala kunskap och stor erfarenhet av fastighetsmarknaden i Turkiet."

Nyheter8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
13.04.2021
Bedrägliga metoder för Turkiskt medborgarskap upptäcks
1.04.2021
Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder
3.03.2021
Spain Homes är Online med sitt Förnyade Ansikte Nu!
16.02.2021
Utländska Investerare Vill Ha Sina Fastigheter i Turkiet!
4.02.2021
Bitcoin toppad, vinst realiserad i fastigheter
28.12.2020
Guiden för fastighetsköp: Istanbul på 6 språk har lanserats.
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN