Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara

Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Ankara / CankayaUnika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Ankara / Cankaya - videoUnika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Ankara / Cankaya - videoUnika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Ankara / Cankaya - videoUnika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Ankara / Cankaya - videoUnika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Ankara / Cankaya - videoUnika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-1Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-2Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-3Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-4Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-5Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-6Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-7Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-8Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-9Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-10Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-11Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-12Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-13Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-14Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-15Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-16Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-17Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-18Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-19Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-20Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Interiör bilder-21Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Byggbilder-1Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Byggbilder-2Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Byggbilder-3Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara, Planritningar-1
Pris från 197.400 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • Fastighetsbyråavgift 2%
 • Ankara / Cankaya
 • 200 m²
 • 4+1
 • 2
 • 3
 • 12/2021
 • 26
 • Under konstruktion
 • 10 km
 • 38 km
Objekt-ID ESB-0028

Topp 3 skäl att köpa

• Unik utsikt över skogen
• Prestige och elitkomplex
• Centralt läge vid korsningen av viktiga rutter

Stadsliv Lägenheter vid korsningen av viktiga vägar i Ankara

Lyxlägenheter ligger i Cankaya Dikmen, det mest centrala och föredragna distriktet i Ankara. Lägenheter i Ankara till salu placeras vid korsningen av viktiga länkvägar och centrum för stadslivet; det finns många transportalternativ som ger enkel åtkomst till alla delar av staden.

Komplexet med unik utsikt över skogen och staden har många gemensamma faciliteter såsom en inomhuspool, vitaminbar, parkeringsplatser inklusive för speciella gäster, gym, café, inomhus- och utomhuslekplatser. Det finns en skola inom projektområdet.

Stadslivslägenheterna ligger 7 km från Eymir-sjön och Cankaya Atakule, 8 km från Cukurambar-Sogutozu-området, 10 km från Kızılay (centrum) och 38 km från Ankaras internationella flygplats Esenboga.

Lägenheterna till salu i Ankara har rymliga och mysiga vardagsrum med 4 sovrum, ett vardagsrum, ett badrum och toalett, ett eget badrum, ett omklädningsrum, en tvättstuga, en källare och en balkong. Alla lägenheter är utrustade med avancerade köksapparater, högkvalitativa laminatgolv och våta golv.

Obs: Under försäljningen debiteras köparen fastighetsprovision.

Allmänna detaljer av Unika lägenheter med skogsutsikt till salu i Cankaya Ankara

Lägenheter / Ankara / Cankaya

HissSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 197.400 €*Prisuppdatering den 9.07.2021 14:50:27

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Väl belägna lyxiga lägenheter i Ankara GaziosmanpasaVäl belägna lyxiga lägenheter i Ankara Gaziosmanpasa196.400 €4+1, 5+1 dpCankaya / AnkaraLyxiga lägenheter med fantastisk stadsutsikt i Ankara OvacıkLyxiga lägenheter med fantastisk stadsutsikt i Ankara Ovacık187.000 €4+1, 5+1Kecioren / AnkaraHögkvalitativa fastigheter i Ankara i ett lyxigt komplexHögkvalitativa fastigheter i Ankara i ett lyxigt komplex249.300 €5+1Altindag / Ankara