Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Utmärkt Skäl att Köpa Fastighet i Antalya

1.08.2018

Potentiella köpare som är intresserade av den Turkiska fastighet marknaden skulle göra det bra att särskilt överväga de många anledningarna att köpa fastigheter i Antalya. Medelhavs Kvarteret är ett utmärkt område för såväl inhemska Turkiska husköpare som utlänningar och är en av Turkiet "ädelstenar".

I många årtionden, Det har varit en stjärnföreställare inom många sektorer, inklusive fastigheter, resor, affärer, shopping och naturligtvis gästfrihet. Detta solida rykte är tillräckligt för att locka många fastighet köpare till regionen, men om du tror inte har något mer att erbjuda, Tänk igen eftersom det finns spännande planer för att revolutionera området och fastighets investerare som letar efter en vinnande streck kommer att bli positivt överraskad.

4 Skäl att Köpa Fastigheter i Antalya

1: En Skiftande Fastighets Portfölj

Från första gången budget köpare till miljonär herrgårdar, Antalya fastighet marknad har allt. Oavsett om du vill ha en fast fastighet med överkomliga betalnings villkor, eller en billig återförsäljning och redan hemma, du hittar vad du letar efter och viktigast av allt, ett hus som ligger inom din budget.

Mångfalden härrör från två huvudorsaker. För det första består Antalya-distriktet av många mindre kustorter som sträcker sig drygt 300 kilometer. Detta presenterar så många kvarter att välja mellan. Den andra anledningen är att när Turkiet revolutionerade fastighet marknaden över hela landet, Antalya hoppade omedelbart ombord genom catering till utlänningar, Antalya hoppade omedelbart ombord genom catering till utlänningar och lätt tillmötesgående Turkiska hypoteks köpare.

Det var dock byggsektorn som fungerar bra som byggare såg att bygga moderna och trendiga hem med världsberömda och prisbelönta Turkiska arkitekter. De förändrade helt portföljen och lockade i sin tur många fler köpare.

Utmärkt Skäl att Köpa Fastighet i Antalya

2: Infrastruktur Projekt

Även om Antalya redan är den näst mest inflytelserika destinationen i Turkiet, de är inte på väg att vila på sina laureller. Flera infrastruktur projekt har och är inställda på att förändra regionens ansikte. Allt började med Tünektepe Linbana. Detta har redan visat sig vara en populär attraktion, men den nya ultramoderna byggnaden vid toppmötet blir så småningom landmärket i Antalya.

Det är Konyaalti-stranden som alla tittar på. En modernisering av gator har redan röjt strand distriktet, och den planerade Boğaçay Marina kommer att förstärka Antalyas position som ett centralt knutpunkt på den Turkiska Rivieraen, genom sina högt tekniska segelbåt och båtliv. Två andra projekt som fortfarande är i planeringsstadiet är kryssningsfartyg sporten och en film studio för att göra Turkiet till ett internationellt kompetens center inom film och konstindustrin. Alla dessa projekt håller Antalya i rampljuset och ökar sitt rykte ännu mer.

3: Fastighet Likviditet

Oavsett om du vänder hus eller ser ut att hålla din fastighets investering under de kommande åren, hög likviditet garanteras. Skulle du vilja konvertera dina tegelstenar och murbruk tillgångar till snabba pengar, du kan räkna med en av de mest aktiva fastighet marknaderna i Turkiet.

Den stora fördelen är att Antalya inte bara är populär bland Turkiska köpare men också många olika nationaliteter, inklusive Ryssarna, Britterna, Europeiska och Medborgare i Mellanöstern. Husförsäljare har en global marknad att annonsera till och om din köparen är utländsk, nya och förbättrade byråkratiska förfaranden, se till att avtalet kan prenumereras, prickas och levereras inom en vecka.

4: Din Dröm LivsstilUtmärkt Skäl att Köpa Fastighet i Antalya

Även om det finns många ekonomiska fördelar, en av de mest populära skälen att köpa fastigheter i Antalya är flexibiliteten att skräddarsy en livsstil enligt dina behov, önskemål och övertygelser. Antalya-distriktet rymmer alla oavsett ålder, social status eller bakgrund.

Golf fans fläckar till Belek för deras världs mästerskap golf banor medan människor som vill ha ett lugnt liv föredrar mindre kustorter som Side eller Kemer. Kalkan och Antalya centrum är perfekta för lyxig avkoppling, medan Alanya är ett bostads centrum för expats som bor där året runt.

En stor mängd affärer, nattliv och platser att gå betyder varje dag kan vara annorlunda medan du kommer dit är enkelt via den ultra moderna vägen, havs och flygtransport nätet. Slutligen, kom ihåg det vackra året runt klimatet. Det inverkar verkligen hjärtat och själen i samhällslivet och förklarar helt klart varför Antalya är Turkiets Medelhavet ädelstenar. (Se en rad fastigheter till salu i Antalya här.)

Nyheter19.09.2020
Du kan köpa en fastighet med kryptovaluta med bara ett klick
19.08.2020
Arkitektoniska husstilar i Turkiet
11.08.2020
Explore Turkish Realty Första Utgåvan Publicerad
27.07.2020
Bästa ställena att köpa ett semesterhus i Medelhavsområdet
16.07.2020
Det är rätt tid att köpa fastighet i Turkiet
14.07.2020
Nya preferenser på den turkiska fastighetsmarknaden efter Covid-19
4.07.2020
Köpa bil i Turkiet och Resor till Turkiet
26.06.2020
Från Antalya Homes Emlak AŞ till Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN