Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Väg-Främre Kommersiell Butik i Kepez Antalya

Väg-Främre Kommersiell Butik i Kepez Antalya, Antalya / KepezVäg-Främre Kommersiell Butik i Kepez Antalya, Antalya / Kepez - video
Pris 264.100 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Kepez
  • 350 m²
  • Redo att flytta
  • 2.5 km
  • 4 km
  • 16 km
Objekt-ID TIC-113

Topp 3 Skäl att Köpa

• Hög skyltvärde
• Hög investeringschans
• Nära till alla transportfaciliteter

4-Riktade Kommersiella Butiker Rrbjuder Hög Investeringsmöjlighet i Antalya

Kommersiell butik i Antalya ligger i Kepez i Ulus. Butiken till salu på Antalyas mest trafikerade gata ligger på transitvägen för många människor och fordon. Denna region är lättillgänglig tack vare transportlinjer. Det finns många sociala och lokala bekvämligheter som marknader, köpcentrum, restauranger, postkontor, lastkontor, banker och bankomater. Butiken är lämplig för investeringar som en restaurang, café, marknad etc. Om du vill köpa en kommersiell butik för att investera i Antalya, är butikens plats ett otillåtligt val för dig.

Kommersiell butik i Antalya ligger 2,5 km till centrum, 2,2 km till Antalyas busstation, 150 meter till båtbanan och kollektivtrafik, 600 meter till köpcentret ÖzdilekPark och 16 km till den internationella flygplatsen i Antalya.

Investeringsbutiken ligger på bottenvåningen i det nya bostadskomplexet och dess fördelar med de många anläggningarna i detta komplex. Dessutom kommer denna butik att tjäna till många lägenheter i samma komplex och komplex i närheten.

Butiken har ett användningsområde på 350 m² på bottenvåningen inklusive källargolvet. Det är mycket lämpligt att driva enligt kvaliteter som kaféer, restauranger, marknader etc. Om du vill hyra den här butiken till någon kan du få en bra hyresintäkt.

Allmänna detaljer av Väg-Främre Kommersiell Butik i Kepez Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Kepez

ParkeringStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 264.100 €*Prisuppdatering den 28.06.2021 18:06:15

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya TurkietKommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet227.500 €Centrum / AntalyaKommersiell Fastighet i KepezKommersiell Fastighet i Kepez136.000 €Kepez / AntalyaKommersiell fastighet på Upptagen gata i Muratpaşa Soguksu DistriktKommersiell fastighet på Upptagen gata i Muratpaşa Soguksu Distrikt291.800 €Centrum / AntalyaCentralt beläget kommersiell butik i Antalya, KonyaaltiCentralt beläget kommersiell butik i Antalya, Konyaalti294.000 €Konyaalti / Antalya