Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Väl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya

Väl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya, Antalya / KaleiciVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya, Interiör bilder-1Väl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya, Interiör bilder-2Väl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya, Interiör bilder-3
Pris 625.000 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Kaleici
  • 1951
  • Klart att flytta in
  • 400 mt
  • 16 km
Objekt-ID TIC-100

3 Bra anledningar att köpa

• I stadens centrum
• Lämplig för investering
• Renoverat och billigt

Lönsam egendom Lämplig för hotell, café och alla kommersiella typer i Kaleiçi

Lönsam egendom sitter i ett utmärkt läge Kaleiçi, Kılıçarslan Neighborhood. Regionen, som kallas centrum av Antalya, är känd för närhet till alla sociala bekvämligheter i Antalya. Kaleici är omgiven av historiska, kulturella, naturliga källor. Om du vill investera i Antalya, är Kaleici det bästa valet för dig.

Den kommersiella fastigheten i Antalya ligger 16 km till flygplatsen International Antalya, 400 mt till havet och 500 mt till Hadrian slottdörr. Det finns många sociala och dagliga faciliteter som restauranger, kaféer, butiker, barer, transportanläggningar och parker.

Hotellet och restaurangerna är till försäljning tillsammans.

Hotellområdet är 166 m² och hotell med en yta på 212 m². Hotellet har 2 våningar och 6 rum men om du kan lägga till 2 rum. Det finns 30 m² kök, 2 badrum separerade för kvinna och män i bottenvåningen och förvaring i källarvåningen. Hotellet har terrass. Restaurang inomhusområdet 69 m². Hotellet renoverades 2018 och har totalrenoverats.

2 separata kommersiella kan omvandlas till ett hotell med totalt 11 rum ca 110 mt av allmänt bruk trädgårdar. Området framför gatan där fastigheten ligger är en av de största områdena i Kaleiçi och kan serveras utomhus i cirka 70 kapaciteter. Den kommersiella fastigheten har trädgård, säkerhet kamera system, möbler, internet, duschkabin på hotellrum, satellit-TV-system och solpanel.

*Den måntliga hyresintäkten är mellan 20.000 TL och 25.000 TL. Om du vill investera i Antalya är denna kommersiella fastighet ett otillgängligt val för dig.

Allmänna detaljer av Väl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Kaleici

ParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdCentral parabolantennDuschMöblerKöksutrustningBalkongSeparat kökStrand (0-500 m)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 625.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiell byggnad med 8 våningar på huvudgatan i AntalyaKommersiell byggnad med 8 våningar på huvudgatan i Antalya617.900 €Centrum / AntalyaInvesteringsfastigheter med högt signaturvärde i AntalyaInvesteringsfastigheter med högt signaturvärde i Antalya570.000 €Konyaalti / AntalyaKommersiell byggnad i industriområdet i Antalya KepezKommersiell byggnad i industriområdet i Antalya Kepez702.200 €Kepez / AntalyaKommersiell fastighet i centrala AntalyaKommersiell fastighet i centrala Antalya994.300 €Centrum / Antalya