Ring oss +90242 324 5494 Sverige +46 31-757 0507

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Vårt kontor i Spanien är öppet för affärer

1.10.2018

Spain Homes kontorAntalya Homes, den ledande fastighetsbyrån i Turkiet, tar med sig sina inhemska förvärvade affärsinformationer och erfarenheter till Spanien. Vårt första kontor med varumärket Spain Homes har öppnat i Benalmádena, Málaga den 1 oktober 2018. Vårt kontor kommer också att nå ut till kunder via www.spainhomes.com. Antalya Homes, som mött tusentals människor från 74 olika länder med sina drömhem i Turkiet under de senaste 14 åren, siktar på ledarskap även i Spanien, vilket är en av Turkiets största konkurrenter.

Spanien hem; kombinera sitt professionella team, teknisk infrastruktur och innovationsförmåga med ett starkt varumärke. Stödet från Antalya Homes, som gör skillnad på fastighetsmarknaden i Turkiet med sin erfarenhet inom Digital Marketing, CRM och processhantering, ökar också styrkan till Spaniens Homes. Med medvetenheten om utmaningarna i fastighets uppköpsprocessen kommer Spanien Homes-teamet att ligga i närheten med kunderna för hela processen, från att drömma om ett nytt hem till att få lagfarten, och kommer att arbeta med 100% glädje.

Nedgången i den höga arbetslösheten, tillväxtförväntningen på 2,5% för 2019 och det faktum att fastighetspriserna fortfarande är låga jämfört med före krisperioden gör Spanien till ett attraktivt land för att köpa fastigheter. Spanien är också viktigt för köpare utanför Europeiska unionen med programmet Golden Visa.

Vår ordförande Mr. Bayram Tekçe och hans bror Özkan Tekçe som gick in i fastighetsbranschen med sina ledarskaps erfarenheter inom försäljning och marknadsföring i många år etablerat tillsammans Tekce Overseas SA som syftar till ledningen av spanska fastighetsmarknaden genom att öppna 14 kontor med Spanien Homes varumärke innom 5 år. Huvudmålet med Tekce Overseas SA i framtid är det globala ledarskapet på fastighetsmarknaden genom att öppna nya filialer i andra länder som formar marknaden.

Kontorsbilder av Spain Homes

Spain Homes kontor

Spain Homes kontor

Spain Homes kontor

Spain Homes kontor

Spain Homes kontorSpain Homes Office
Nyheter12.11.2018
Varför lyxfastigheter i Kalkan lockar internationella köpare
29.10.2018
Världens största Internationella Istanbul flygplatsen öppnar idag
1.10.2018
Vårt kontor i Spanien är öppet för affärer
24.9.2018
Trabzon Homes tillkännagav öppnandet av Trabzon Homes hemsida
19.9.2018
Nya och förenklade regler om vägen till Turkiskt medborgarskap
17.9.2018
Investeringar i Antalya är Fortfarande Populär hos Utländska Köpare
8.8.2018
Tekce Overseas SA är Ny Medlem av Turkiska-Spanska Handelskammaren
1.8.2018
Utmärkt Skäl att Köpa Fastighet i Antalya
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN
Vi anställer