Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex

Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / ObaVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Alanya / Oba - videoVid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Interiör bilder-1Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Interiör bilder-2Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Interiör bilder-3Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Interiör bilder-4Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Interiör bilder-5Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Interiör bilder-6Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Interiör bilder-7Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Interiör bilder-8Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex, Interiör bilder-9
Pris från 129.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Oba
 • 55 m² - 188 m²
 • 1+1, 2+1, 2+1 dp, 4+1 dp
 • 1, 2, 3
 • 1, 2, 4
 • 03/2022
 • 5
 • Under konstruktion
 • 3,5 km
 • 50 m
 • 39 km
Objekt-ID AYT-2061

Topp 3 skäl att köpa

• Vid stranden
• Fantastisk havsutsikt
• Lyxiga komplexa funktioner

Högkvalitativa strandfastigheter i Turkiet Alanya med rika komplexa funktioner

Fastigheterna ligger i ett av de centrala stadsdelarna i Alanya, Oba-området. Strandfastigheter i Turkiet Alanya ligger nära alla dagliga och sociala bekvämligheter som marknader, skolor, banker, bankomater, skogar, vandringsleder, köpcentra, kaféer och barer. Lägenheterna ligger 3,5 km från Alanyas centrum, 39 km från Gazipaşa internationella flygplats och 130 km från Antalyas internationella flygplats.

Byggt på ett 2.230 m² stort bostadsområde har 5 våningar med ett kvarter och totalt 40 lyxiga lägenheter. Komplexet har reception, affärsrum, bibliotek, gym, spa, inomhus- och utomhuspooler, lekplats, hobbyrum, lodge, strandklubb och vaktmästare.

Typer av fastigheter

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong.

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 2 badrum och 2 balkonger.

Lägenheterna i takvåning med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 2 badrum, toalett, en balkong och en terrass.

Lägenheter med takvåning i 4 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 3 badrum, 3 balkonger och en terrass.

Fastigheter till salu i Turkiet Alanya har keramiska golv på badrum, entréer och kök. Hallar och vardagsrum är upplysta med spot- och ledbelysning, köksskåp har MDF LAM och granitmarmor. Lägenheterna har också en ståldörr, luftkonditioneringsapparater, vitvaror, videointercom-system, PVC-dörr och fönster.

Allmänna detaljer av Vid stranden Fastigheter i Turkiet Alanya i ett lyxkomplex

Lägenheter / Alanya / Oba

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrandlägeHavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter129.000 €2+1 Lägenheter199.000 €4+1 Lägenheter369.000 €*Prisuppdatering den 27.07.2021 11:22:51

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fastigheter med fantastiska funktioner i Mahmutlar AlanyaFastigheter med fantastiska funktioner i Mahmutlar Alanya127.500 €1+1, 1+1 loft, 2+1 dpMahmutlar / AlanyaCentralt Belägna Antalya Lägenheter Nära alla BekvämligheterCentralt Belägna Antalya Lägenheter Nära alla Bekvämligheter126.000 €1+1, 2+1, 3+1 dp.Centrum / AlanyaFastigheter i Alanya med 8 % hyresgaranti i 5 årFastigheter i Alanya med 8 % hyresgaranti i 5 år129.000 €1+0 STD, 2 QUAD, 2+1 PREKonakli / AlanyaUnikt Utformade Lägenheter 50 meter till Stranden i AlanyaUnikt Utformade Lägenheter 50 meter till Stranden i Alanya129.000 €2+1, 3+1Kargicak / Alanya