Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil

Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / BektasVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Alanya / Bektas - videoVilla i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-1Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-2Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-3Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-4Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-5Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-6Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-7Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-8Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-9Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-10Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-11Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-12Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-13Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-14Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-15Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-16Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-17Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-18Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-19Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-20Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-21Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Interiör bilder-22Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Planritningar-1Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Planritningar-2Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil , Planritningar-3
Pris 595.000 €
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Bektas
 • 420 m²
 • 5+2
 • 4
 • 2
 • 2013
 • 2
 • Redo att flytta
 • 3,5 km

Distance to the social facilities1.5 km

Objekt-ID ALN-208

Villa till Salu i Alanya Erbjuder en Privilegierad Livsstil med Panoramautsikt över Medelhavet

Villa till salu i Alanya ligger i populära och eftertraktade området Bektaş. Bektaş ligger på norra sidan av Alanya centrum på en sluttning av Taurusbergen. Idag har många nya exklusiva villor och lägenheterbyggts i detta fantastiska område. Bektaş ligger nära till många lokala restauranger som erbjuder den traditionella turkiskafrukosten och maten.

Köpa en villa i Alanya har nära till många sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, affärer, marknader, parker, bankomater, basaren, skolor, sjukhus, apotek och busshållplatser. Villa till salu i Alanya, Turkiet har 3,5 km till stranden och 1,5 km till sociala bekvämligheter.

Exklusivtvilla projekt i Alanya består av 15 villor. Varje villa har en privat trädgård och pool. Villa till salu i Alanya har många faciliteter som väl designad trädgård, generator, swimmingpool, parkeringsplats, turkiskt bad, grillplats, helikopterplatta, 24/7 säkerhetskamerasystem och en säkerhetsvakt.

Villa i Alanya med panoramautsikt över Medelhavet är byggd på en 1200 m² stor tomt och har en boyta på 420 m2.

På bottenvåningen finns ett stort kök, en matsal, ett vardagsrum, en källare, ett badrum, ett gästrum, en terrass och en veranda.

På första våningen finns ett arbetsrum, ett vardagsrum med öppen spis, en stor terrass, 2 sovrum och ett badrum.

På andra våningen finns 3 sovrum varav 2 med en suite-badrum och en klädkammare, en balkong och en terrass.

Köpa en villa i Alanya har många faciliteter som grill, strålkastare, köksutrustning, bastu, ståldörr, luftkonditionering i alla rum, elektriska varmvattenberedare, golvvärme i badrum, garderober, marmorgolv, parkettgolv, badrumsmöbler, duschkabiner, satellit-TV-system och trådlöst internet.

"Möbler ingår inte i försäljningspriset!"

Allmänna detaljer av Villa i Alanya till Salu för Privilegierad Livsstil

Villas / Alanya / Bektas

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 595.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Nature VillorNature Villor580.000 €4+1 dp, 5+1 dpCentrum / AlanyaHavsutsikts Villor med Privat Pool i Alanya KargicakHavsutsikts Villor med Privat Pool i Alanya Kargicak525.000 €3+1Kargicak / AlanyaOavbruten Havsutsikt Alanya Hus med MöblerOavbruten Havsutsikt Alanya Hus med Möbler689.000 €3+1Tepe / AlanyaFullt möblerat hus med privat pool i Oba AlanyaFullt möblerat hus med privat pool i Oba Alanya1.100.000 €4+1Oba / Alanya